2777
2789
عنوان

کدام خرید عروسیتونو...........

379 بازدید | 15 پست

کدووم خرید عروسیتونو خیلی دوست دارین و ازش خاطره دارین؟چه خاطره ای...

خودم حلقه عقدم.چون هر کی یه تزی میداد.خانواده خودم درشت میخواستن.خانواده همسرم بعضیاشون میگفتن تراش بدون نگین بردارین

در اخر خودمون دوتایی اونی رو که دوست داشتیم خریدیم

شما چطور؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که کلا خریدای عروسیو دوتایی رفتیم فقط حلقه عقدمون برادرشوهرمم بود همشم دوس دارم😍

همیشه بشادی عزیزم

فقط دوتایی هم باشین مزه میده ها

من با خواهرشوهرا و شوهراشونو و مادر خودم بودیم

اووه چه همسر دست و دلبازی همیشع بشادی باشین عزیزم

اره اگه داشته باشه کم نمیزاره واسه کابینتم خیلی خوشحالم کرد اول قرار بود مات بزنیم بعد تو مغازه گفت برو هایگلاس انتخاب کن خیلی خوشحال شدم

همسرم تنها امید زندگیمه تیکر عروسیمه به امیدخدا    

حلقمون و لباس  عروسم 

وقتي رفتم حلقه انتخاب كنم دو مدل ماركيز انتخاب كردم مونده بودم كدوم رو انتخاب كنم  كه چون آشنا بود جفتش رو داد بهم بيارم خونه از مامانم نظر بگيرم  و اوني كه ناز تر بود رو انتخاب كرديم 😀 

لباس عروسمم  يه روز از دانشگاه كه  اومدم بيرون اومد دنبالم و بدون ايه كه با من هماهنگ كنه رفتيم و سفارش داديم 😀

اره اگه داشته باشه کم نمیزاره واسه کابینتم خیلی خوشحالم کرد اول قرار بود مات بزنیم بعد تو مغازه گفت ...

خیللییی خوبه

انشالله همیشه دستش پر باشع

شوهر منم اگه دستش باز باشه دلش میخواد بهترین بازار رو بخره

طبعشون‌بلنده