2777
2789
عنوان

پشیمونم از خرید این همه جهیزیه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1203 بازدید | 73 پست
چی بگم والا.... خوبیای خونواده خانوم اصلا به چشم نمیاد...ولی ی دونه خوبیه خونواده خودشون میشه بززگت ...

راست میگی بخدا.

شب و روز فقط حرص خونوادشونو میزنن اقا ۴ ۵ ساله یه مشهد نبرده منو بعد میگه مشهد بریم مامانمو ببرم دلش واشه🤐بعد منم شاغلم و پولم تو این زندگی داره خرج میشه منم گفتم اول پولایی که خرج کردمو پس میدی بعد مامان جونتو میبری من که راضی‌ نیسم.تو اتاقم ور دل تو میخوابم اون میخواد معذب بشه به من ربطی نداره حالا اگه شرایطمو قبول میکنی بیار مامان خانمتو😅😆😆

دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘
اگه داشت می‌خرید ولی خیلی گرفتاره پدرمادرش برا عروسیمون هیچ کاری نکردن کلی قسط داریم صاحبخونمونم امس ...

اوخی عیب نداره تنت سلامت باشه

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا حرفتو قبول ندارم.مگه زنا همه مثل همن؟

نه ولی پسرا و دامادی دهه هفتادی همشون فقططط خدمات میگیرن از خونواده دختر‌‌‌...

اونم چون همه دلشون ننیخواد دختراشون سختی بکشن...

😊😊
من با همسر شما کاری ندارم... من شرایط همسر خودمو گفتم...با توجه به اپشنایی که بهش داده شده... دست ...

گلم من اصلا طرف صحبتم با شما نبود.در مورد چیز دیگه با اون کاربر حرف زدم.کاری ب شوهر خودمم ندارم بالاخره شوهرای بقیه هم ادمن

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
همه انسانها خودخواهن .مردها بیشتر به دلیل نوع هورمن .زنها همش در حال فدا کردن هستن و عاطفه زیاد به د ...

اشتباه ریپلای کردی  😕

خدارشکر شوهرمن واسه من هییییچوقت خودخواه نیس.

منم بهش نق نمیزنم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
نه ولی پسرا و دامادی دهه هفتادی همشون فقططط خدمات میگیرن از خونواده دختر‌‌‌... اونم چون همه دلشون ن ...

چرا دلت نمیخواد قبول کنی همه مثل هم نیستن؟اینجا خیلیا شوهراشون هفتادین ولی اصلا این چیزی ک شما میگی نیست

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
اره هر وقت فکر میکنم میگم چرا باید میبردم😂خاله ام به دختر خاله ام میگفت مثل سونیا باش بگو شوهرت بخر ...

کار خوبی کردی😁

دختر خاله‌تم باید سیاست یاد بگیره دیگه😁

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

الان پدر من تا لامپای لوستر...تا چوب پرده...تا شیشه مات کن یا هر چیززززززز ریز و درشت رو هم خریده..تا کرایه ماشین حمل جهیزیه..

خوب ادم حرص میحوره...اونا اصلا به چشمشون نمباد که اینا لطفه ....و اضافه بر سازمان..

😊😊
نه ولی پسرا و دامادی دهه هفتادی همشون فقططط خدمات میگیرن از خونواده دختر‌‌‌... اونم چون همه دلشون ن ...

شوهرمن ی دهه هفتادیه ک از ١٥سالگی کار کرده.

از دوستیمون  فرش و وسایل خریده برا خونه. همه نگو.

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
من با همسر شما کاری ندارم... من شرایط همسر خودمو گفتم...با توجه به اپشنایی که بهش داده شده... دست ...

ببخشید چرا فکرمیکنی همسرت لیاقت جهازتو نداره مگه چ رفتاری داره

خداجون شکرت بخاطر شوهر خوب و بچه قشنگی ک بهم هدیه دادی...بوس  
چرا دلت نمیخواد قبول کنی همه مثل هم نیستن؟اینجا خیلیا شوهراشون هفتادین ولی اصلا این چیزی ک شما میگی ...

خیلی خوبه...خوشبحالشون...

واسه من که ابنحور نیس.حس میکنم اصلا خوبیای خونوادم به چشمش نمیاد

😊😊
خیلی خوبه...خوشبحالشون... واسه من که ابنحور نیس.حس میکنم اصلا خوبیای خونوادم به چشمش نمیاد

ایشالله خوشبخت ترین باشی

شوهرمن ی دهه هفتادیه ک از ١٥سالگی کار کرده. از دوستیمون  فرش و وسایل خریده برا خونه. همه نگو.

من نمیگم روی پای خودشون نیستن...اتفاقا شوهر من هیچ خدماتییییی از خونوادش نگرقته...

من میگم حس میکنم خوبی های بیش از حد خونوادم به چشمش نمیاد

😊😊