2777
2789
عنوان

پشیمونم از خرید این همه جهیزیه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1203 بازدید | 73 پست
حالا شوهر شما بی لیاقته قرار نیست همه مردا هم بی لیاقت باشن چیکار ب بقیه داری

همینو بگووو  👍👍

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری به شما ندارم ولی رسم جهیزیه اشتباهه خیلی هم اشتباهه 

به نظرم در حد ضروری ها باشه بهتره بعد کم کم اگر چیزی نیاز بود خریده بشه

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
همینو بگووو  👍👍

اینقد بدم میاد تا یکی خیانت میکنه دست بزن داره خسیسه میگن همه مردا همینن 

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
همشو نبر خونه خودت بزار خونه مادرت قایم بکنه تو مناسبت ها بده به بچت

بابام پول داد گفت خودتون بخرید منم تجربه نداشتم همش الان خونمه ولی زورم میگیره وقتی می‌دونم بابا مامانش هیچ کاری نمیکنن خدا ازشون نگذره

چی بگم والا هر کس یکجوری 🙁

تو که کلا جهیزیه نبردی کار خوبی کردی والا😁

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

اگه در حد وسع خونواده ات جهیزیه بردی که کار بدی نیست و ربطی به لیاقت شوهرت نداره 

اما اگه با قرض و قسط و وام جهیزیه خریدی که کار خودت اشتباست و بازم ربطی به لیاقت شوهرت نداره

ن انطوریام نی هر مردی قلق داره

همه انسانها خودخواهن .مردها بیشتر به دلیل نوع هورمن .زنها همش در حال فدا کردن هستن و عاطفه زیاد به دلیل نوع هورمون ،همش هم در حال نق زدنیم بابا بیایید تعادل ایجاد کنید.

این مشکل ذات و پی و ریشه ما هست 

اون ها هم نوع خلقتشون عاطفشون کمتر خودخواهیشون بیشتر 

زیادی لطف کردی یقه خودت رو بگیر

دیروز ی جمله خوندم زده بود پوکونده بو تمام مردای دنیا رو 😁😁😁از منطقش خوشم اومد یکم شبیه من بود 

و اما جمله ******با تمام وجودم فهمیدم  هیچ مردی در دنیا وجود نداره ک لایق عشق زنی باشد ***

اصن چرا باید خانواده ها جهیزیه بدن به نظر من مرد باید خودش جربزه داشته باشه و همه وسایل و بخره برای ارامش زنش من که اصن جهیزیه نبردم با شوهر تک تک وسایل و با عشق خریدیم خیلیم زندگیمون خوبه 

تو که کلا جهیزیه نبردی کار خوبی کردی والا😁

اره هر وقت فکر میکنم میگم چرا باید میبردم😂خاله ام به دختر خاله ام میگفت مثل سونیا باش بگو شوهرت بخره بعد دختر خاله ام با خنده گفت همه مثل سونیا نیستن دو تا چشم ابرو بیان شوهرشون بگه باشه 🤦🏼‍♀️😐

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
من که همه رو همسرم میخره تو هم همین کار کن  

اگه داشت می‌خرید ولی خیلی گرفتاره پدرمادرش برا عروسیمون هیچ کاری نکردن کلی قسط داریم صاحبخونمونم امسال ۱۲۰۰ کرد اجاره خونه رو شوهر منم کارمنده به زور قسط و اجاره میده

باور کن همشون مثل هم هستن..حالا درصدا فرق داره

اصلا حرفتو قبول ندارم.مگه زنا همه مثل همن؟

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
اینقد بدم میاد تا یکی خیانت میکنه دست بزن داره خسیسه میگن همه مردا همینن 

من با همسر شما کاری ندارم...

من شرایط همسر خودمو گفتم...با توجه به اپشنایی که بهش داده شده...

دست بزن و خیانت چ ربطی به قدر نشناسی و طلبکار بودن مردا داره...وا..

😊😊