2777
2789
عنوان

پشیمونم از خرید این همه جهیزیه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1203 بازدید | 73 پست
ببخشید چرا فکرمیکنی همسرت لیاقت جهازتو نداره مگه چ رفتاری داره

اصلا تفاوت خوبی و بدی خونواده من با خونواده خودش که ی چوب کبریت انجام ندادن رو نمیدونه...به چشمش نمیاد.

😊😊
من نمیگم روی پای خودشون نیستن...اتفاقا شوهر من هیچ خدماتییییی از خونوادش نگرقته... من میگم حس میکنم ...

گفتی همه دومادهای دهه ٧۰ فقط خدمات میخوان.

شما چقدخدمات میگی, فک کنم توقع هایی از خونواده همسرت داری ک انجام نشده.

این ک خوبیا ب جشم همسرت نمیاد نشونه نمک نشناسیه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا تفاوت خوبی و بدی خونواده من با خونواده خودش که ی چوب کبریت انجام ندادن رو نمیدونه...به چشمش نمی ...

عزیزم خوبی ک از حد بگذرد نادان خیال بد کند شما هم سعی کن پیشش از خانواده خودت تعریف کنی و همه جهزتم نبر من خودم واقعا جهز انچنانی نبردم درحد وسع پدرم گرفتم نخواستم قرض بیوفته و واقعا الان از کارم راضیم وجدانم راحته  البته همسرم قدرمیدونه 

خداجون شکرت بخاطر شوهر خوب و بچه قشنگی ک بهم هدیه دادی...بوس  

خوب یه سری هارو نبر خونه خودت بزار مناسبت پیش بیاد بگو خانوادت بیارن

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
گفتی همه دومادهای دهه ٧۰ فقط خدمات میخوان. شما چقدخدمات میگی, فک کنم توقع هایی از خونواده همسرت دار ...

اره اکثرا خونواده های دختر حداقلش اطراف من اینطوره که خیلی هوای داماد رو دارن‌‌‌...اونم واسه خاطر دخترشون..که اشتباهه..

دقیقا حس میکنم نمک نشناسیه...

تصمیم دارم اجازه ندم دیگه خونوادم کمکی کنن...

😊😊
عزیزم خوبی ک از حد بگذرد نادان خیال بد کند شما هم سعی کن پیشش از خانواده خودت تعریف کنی و همه جهزتم ...

تقریبا همه رو بردیم...

یعنی هرچی که فک کنی گرفتیم...

کاش نمیگرفتم اصلا...در طول زندگی لازم میشد میگرقت خودش..

حتی بابای من وام ازدواجم داد به شوهرم...این ی نمونه از خوبیش..

😊😊
اگه در حد وسع خونواده ات جهیزیه بردی که کار بدی نیست و ربطی به لیاقت شوهرت نداره  اما اگه با ق ...

در حد وسع خونوادم گرفتم...ولی بازم میگم کاش نمیکردم...

وقتی انقدر این همه لطف رو بی اهمیت جلوه میدن..و کوچیک..

😊😊
در حد وسع خونوادم گرفتم...ولی بازم میگم کاش نمیکردم... وقتی انقدر این همه لطف رو بی اهمیت جلوه میدن ...

چی گرفتی ک فک میکنی زیاد گرفتی??

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
باور کن همشون مثل هم هستن..حالا درصدا فرق داره

اره عزیزم درسته .همشو نبر منم برا جهیزیم خیلی کار کردم ولی الان پشیمونم جاریم که نصف منم نداشت شوهرش داره کمکم واسش میخره .تازه اینجوری بیشترم قدر میدونن .البته من یه چیزایشو گذاشتم بعدا به مناسبتا واسم بیارن .اطرافیان میگفتن این همه نخر حالا به حرفشون میرسم کاش نصف اون پول را واسه خودم پس انداز میکردم بانک حالا سودشو میگرفتم .

در حد وسع خونوادم گرفتم...ولی بازم میگم کاش نمیکردم... وقتی انقدر این همه لطف رو بی اهمیت جلوه میدن ...

دقیقا منم همین طور .طوری که ارزو میکردم کاش چیزی نمی گرفتن چون اصلا قدر دان نیستن 

عزیزم به نظر من همشو نبر .چیزای صروری را ببر بقیشم اگه تو کارتن میتونی به معازه پس بدی پولشو تو حسابت بذاری اینجوری شوهرت زیادی خوشش میشه .بذار بفهمه یه تیکه وسیله خریدن چقد پول میخاد تا قدر جاهازت را بدونه مطمین باش هر چقد بیشتر ببری راحت تر و قدر نشناس تر و طلبکار تر میشه این تجربه خودمه .حالا هر طور خودت میدونی چون جاریام را میبینم که مرتب در حال خریدن شوهراشون 

من خیلییییی کم گرفتم، وسیله برقی فقط یه غذاساز ۳ کاره، چرخ ۱۲۳ با پارچ، آسیاب. اتو و میز، جارو، چرخ خیاطی و سردوز که وسیله کارمه، فرگاز، یخچال فریزر ایرانی، بخاری،پارچ و لیوانو ظرف ارکوپال ۲۴ نفره ایرانی، سرویس قاشق ۳۰ نفره، دو سرویس قابلمه، و پلاستیک و خرده ریز، رختخواب همین، از سرشونم زیاده، دکوری هم نخریدم بمن چه

من خیلییییی کم گرفتم، وسیله برقی فقط یه غذاساز ۳ کاره، چرخ ۱۲۳ با پارچ، آسیاب. اتو و میز، جارو، چرخ ...

از سرشونم زیاده نمیدونم این چه رسم مزخرف و بیخودیه که وسایل یه زندگی مشترک را باید خانواده عروس بدن .حداقل نصف کنن دو خانواده بدن .از این مزخرفتر رسم سسیسمونی که وسایل بچه یه بابای دیگه را باید تامین کنن .