2777
2789
عنوان

دعوا و مداخله خانواده شوهر

447 بازدید | 54 پست

سلام . من ۲۶سالمه ازدواج دومم. شوهرم ۳۷سالشه ازدواج دوم با یک بچه پسر.  من الان قهر کردم اومدم خونه مامانم .قضیه اینه که من و شوهرم مرتب باهم بتحثمون میشه چون عصبیه و بعدش ک سیگار میکشه اروم میشه. من از اول هیچی کم نذاشتم. تازه اول زندگی سرمایمو دادم بهش واسه بدهکاریش. اونم یه دنگ زمین مشکل دار بی سند رو داد بمن -تازه بزور. حالا چندبار سر این قضیه بحثمون شد و سر اینک خونه رو عوض کنیم چون قبلا با زن قبلی تو همین خونه بودن و خونه تاریکه و ماشین هم نداریم من بهش پیشنهاددادم خونه رو بفروش هم پول منو بده هم ماشین بخریم و خونه ی نور دار تر بخریم‌. قبول نکرد. گفتم باشه.  گفتم حداقل بجای زمینه ک مشکل داره یه دنگ خونه رو بهم بده اخه من دلم میخاد پشتوانه داشته باشم . باتوجه ب اینکه بچه داره و همه ی سندارو هم برده خونه پدرش جمع کرده. خیلی مادی هستن و زرنگن. من خیلی وقتا ب مول نیاز داشتم اما دو ملیونم نداد بهم .  خلاصه یکروز پدر خودشو خانواده منو خبر کرد و ۵ساعت از من بدگفت..چه دروغایی ک نگفت... گفت ستاره بفکر مرگ منه و میگه کی میمیری و کلی دروغ و تهمت! پدرشم منو خیلی تحقیرکرد ... گفت تو بیوه بودی توقعت زیاد بوده... پولتو میندازم جلوت و ....

خلاصه شوهرم شرط و شروط گذاشت برام گفت ماهیانه پول کمی بهت میدم همین خریدم نداریم. من و خانوادمم سکه یه پول شدیم... مامانم منو برد و شوهرم کلید خونه هم ازم گرفت😔   الان بعد ۱۰ روز مامانش زنگ زده از مسرش دفاع میکنه و میگ ستاره گفته بهم ۲۰۰ملیون🙁 پول بدید!!!    گفتم پسرتون دروغ گوعه. گفت من حرف پسرمو باور میکنم نه غریبه رو 😕😕چکارکنم خانما دارم خل میشم از فشار روحی😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی دیگه مهریتو گرفته بودی؟

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
دو سال میش ۲۵ ملیون

نمیدادی بهش اصلا بروز نمیدادی داری نگه میداشتی برا روز مبادات

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤