2777
2789
عنوان

تروخدا برای مامانم دعا کنید

121 بازدید | 8 پست

مامانم کم خونی داشت رفت دکتر، الان نمونه گیری کردن از سینه، تروخدا دعا کنید خوش خیم باشه

افرادی که کسی داشتن یا تجربه سرطان پستان داشتن میشه بگید چه علایمی داره؟ از اینترنت سرچ کردم ،اما میخوام تجربه ها هم بشنوم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم عزیزم انشالله که مشکلی نیست نگران نباش براشون ایت الکرسی میخونم اصولایا زیر بغل یه برجستگیهایی داره یا درد داره یا اطراف سینه یه دمل یا جوشی درمیاد که شکل سینه رو بهم میریزه و حالت پوست پرتقالی میکنه اکثر زنا عده دارن تو سینه هاشونو ۸۰ درصدشم خوشخیم و با دارو یا عمل ساده برطرف میشه  نگران نباش عزیزم فاطمه زهرا نگهدار مامان گلت نترس ۱۰۰تام صلوات میفرستم براشون 😊😘

کاش کودکی داشته باشم که دستان کوچکش دور انگشتم را زینت بدهد و آغوشم بوی تنش را بگیرد کاش روزی کودکی داشته باشم که مادر صدایم بزند کاش .......
ای جانم عزیزم انشالله که مشکلی نیست نگران نباش براشون ایت الکرسی میخونم اصولایا زیر بغل یه برجستگیها ...

ممنونم قربونت، درد،قرمزی،ترشح و ورم نداره فقط زیر سینه یه توده خیلی سفت هست که دست میذاری میفهمی نه دردی نه هیچی.

البته نوک سینه کمی داخل رفته،پوست قسمت توده هم کمی داخل کشیده شده ،،،ترشح وقرمزی هم ندارن

زیر بغل دست میزنیم سفتی و توده ای نیست.

دکتر گفته رو کبد هم دوتا برجستگی داره شاید توده پیشرفت کرده از خون کشیده به کبد ‌‌.

وااای خدا دارم دیوونه میشم دکتر گفت اگه بدخیم باشه کبد هم گرفته و درمان سختتره.

آخه مامانم بدنش سست و بیحاله،کم خون هم شده ، اینا علامت سرطان هست یا نه؟

ممنونم قربونت، درد،قرمزی،ترشح و ورم نداره فقط زیر سینه یه توده خیلی سفت هست که دست میذاری میفهمی نه ...

من تخصص ندارم خوشگلم تاجایی که اطلاعات داشتم بهت گفتم هرجا هستی ببرینش پیش بهترین متخصص تا بهترین نتیجه رو بگیری گلم اصلا نگران نباش هم کبد قابل برداشتن و خودش و ترمیم میکنه و هم سینه فوق فوقش بد خیمم باشه زبونم لال برش میدارن الان برای همه چی درمان هست گلم خودت و نباز و نزار استرست به مامانتم اثر بزاره روحیت و قوی کن تا اونم خودش و نبازه عزیزم برای کم خونیشم ۲۰ گرم از آب تره را با عسل مخلوط کرده و روزانه ۲ تا ۳ فنجان از آن را میل کنید که درمان کامل و خوبی برای کم خونی است.

۲۰ گرم جو پوست کنده را در یک لیتر آب سرد بریزید و بجوشانید و آب اول آن را دور ریخته و دوباره یک لیتر آب روی آن بریزید و یک ربع بجوشانید و صاف کنید و پس از هر وعده غذا یک فنجان از آن را بنوشید.

کسانی که دچار کم خونی هستند یک روز در میان بعد از وعده غذایی پنج، شش عدد فندق خام بخورند.

برگ های کلم سبز و قرمز خام را به صورت سالاد قبل از هر وعده غذایی میل کنید. برگ های کلم دارای کلسیم و گوگرد فراوان بوده و بسیار برای کم خونی مفید است.

جوشانده برگ یا پوست گردو بهترین دارو برای کم خونی است.

۲۰ تا ۳۰ گرم از برگ های خشک گزنه را در نیم لیتر آب سرد بریزید و ۳ تا ۵ دقیقه بجوشانید و سپس ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا دم بکشد، بعد آن را صاف کنید و روزی ۳، ۴ بار و هر بار یک فنجان از آن را بنوشید که برای کم خونی بسیار موثر است.

حدود ۵ گرم از ریشه خشک ریواس را به صورت پودر درآورید و داخل یک لیوان آب ولرم حل کرده و با عسل شیرین کنید و خوب هم بزنید و هر روز قبل از غذا یک فنجان از آن را بنوشید.

اینارو انجام بده گیاه درمانی هم خوب ولی کم خونی بعلت کمبود ویتامین b12 همون فولیک اسید اگه تونستین امپولشم بزنین خوب امیدوارم زود بیای خبر بهبودشون و بهمون بدی 

کاش کودکی داشته باشم که دستان کوچکش دور انگشتم را زینت بدهد و آغوشم بوی تنش را بگیرد کاش روزی کودکی داشته باشم که مادر صدایم بزند کاش .......