2777
2789
عنوان

همچنان درتلاش توپول شدن

74 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها..خوبین.. میگم من ۱۰ روزه شروع کردم دارم کلی غذا میخورم اما دریغ از ۱g اضاف شدن.. ناامید دارم میشم..ناهار وشام میخورم..صبونه هم اره..مخلوط شیر وعسل وسنجد هرروز..شیرکاکایو..کالری روزانه حداقل۲۴۰۰ میرسونم.. اما تغییر نکردم.چرا؟!! قبلنا اگرمیخوردم اضاف میشدم اما الان.....

ما میتونیم😭😭😭

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورزش کن

بعده ورزش جذب بدن بالاست

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
نه دیگه  بستگی به سوخت و ساز و سیستم بدنت داره  ده روز زوده برای نتیجه گرفتن ادامه بده&n ...

یعنی نتیجه میده؟ من ک پاک دارم ناامید میشم..باید تا۲ ماه دیگه حداقل ۶ کیلو اضاف کنم..خییلی لاغر شدم شدید.. واای کاش بشه واقعا..قبلنا اصلا غذا نمیخوردم..اما تو این۱۰ روز خیلی خوب غذا میخوردم..