2777
2789

داشتیم صبح توی کوچه راه میرفتیم دخترم 15 ماهشه با مچ دست بلندش کردم گریش گرفت و دیگه اروم نمیشد و میگفت درد داره ولی تکون میداد دستشو و انگشتاشو بعد از یکم گریه ساکت شد شیر خورد خوابید . فعلا خوابه و هیچ علائمی از درد نداره کبودی و ورم هم نیست کسی چنین تجربه ای داره ؟ چیکار باید کگنم؟

بسپرش به خدا درست میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله چیزی نیست ولی نکن دیگه این کارو دختر عموم همین کارو کرد کتف بچه در رفت بردن جا انداختن الانم تا یه ذره فشار میاد کتفش در میره دکتر یاد داده باباش جا میندازهولی مال شما چون ساکت شده چیزیش نیست

سلام عزیزم دقیقا امروز این اتفاق برای دختر ۱۵ماهه منم افتاد با یه دست بلندش کردم😭بردمش بیمارستان عکس دستش گرفت گفت چیزی نیست کوفته شده احتمالا ولی دخترم باز دستش تکون نمیده 

شما یادتون هست چیکار کردین چی شده بود دست بچتون

خیلی نگرانم واقعا حالم بده

سلام عزیزم دقیقا امروز این اتفاق برای دختر ۱۵ماهه منم افتاد با یه دست بلندش کردم😭بردمش بیمارستان عک ...

منم دقبقا امشب همین اتفاق برا پسر یک سال و نیمه ام افتاد. از استرس اومدم اینجا میچرخم. با گریه خوابش برد نمیدونم خوب میشه فردا یا نه. شما چی شد خوب شد دستش؟