2777
2789

جدید شیر گرفتم کمی  ظاهری تغییر کرده  میزان کلسیم و یه چیزای دیگه  کمتر شده چربیش بیشتر شده مزه اش عوض شده   

بخاطر اینکه نمی تونن وارد کنن مواد درجه چند رو قاطی میکنن و به طور مثال یک شیر خشک رو به سه شیر خشک تقسیم میکنن و مواد ناخالص قاطیش میکنن... علتشم همینه که جای واردات مواد دارویی و کودک و... سیم برق وارد کردن ! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای خاک بر سرشون با جون بچه‌ها بازی میکنن

اصلا براشون مهم نیست مواد شیر خشک ما باید از دانمارک وارد شه اینجا بسته بندی شه.. طبق قرار دادی که دارن ولی متاسفانه از هند مواد درجه سه چهار میگیرن و با چیزی که توو انباره قاطی میکنن و بسته بندی ! براشون اهمیتی نداره! دو میلیارد ارز تخصیصی برای دارو لوازم برقی وارد شده

چقدر بد میگم‌از چ زمانی اینطور شده چند ساله؟

من خوب ازشون سال ۹۵ شیر خشک می گرفتم اون موقع مشکلی نبود الان چند ماهه اینجوری شده چون یه ذخیره مواد اولیه داشتن حالا نمی تونن پول پرداخت کنن و ساز کار مالیشون بهم خورده گفت به بچت شیر ندی دیگه چون این اتفاق افتاده و دارن اینکارو می کنن کسی ام صداش در نیومده 

ب بچه ها هم‌رحم‌نمیکنن    

جونشون سلامت جیباشون پر پول ! من توووی سینا دارو بودم ۹۱ که دلار رسیده بود به ۳۴۰۰ اینا داروی تاریخ مصرف گذشته رو دوباره وارد چرخه میکردن یا خودشون دست به ابداع میزدن و بدون اینکه اون دارو آزمون و خطاشو نشون بده تولید میکردن اصلا اهمیتی نداشت موضوع این بود : مقاومت .... و