یه برادرشوهر دارم مجرده با پدرمادرش زندگی میکنه ما بعد ۴ماه رفتیم یه رستوران شیک ک به نظرم قیمت غذاشم خوب بود...بعد اینستا که عکس گذاشته بودم دیده بود غروب رفتیم خونه مادرشوهرم اینامن توماشین نشستم شوهرم رفت تو خونه کار داشت بعد برادرشوهرم اومده میگه رستوران خوشگذشت گفتم بله جاتون خالی بعد میگه اونجا چرا رفتین غذاس گرونه منم گفتم نه خوب بود گفت چقدر بود گفتم فلان قدر بعد گفت گرونه دیگه منم گفتم مگه خرشب داریم میریم یه شب بود دیگه بعد لال شد..من موندم به این فوضول چه ربطی داره انگاری پول غذامونو اون داده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اوف بخده از دست همشون کاافه شدم ۳۰سالشه رن نمیگیره از ترس این که خدج کنه من موندم خداروشگرشوهدم بخ ا ...
برادر شوهر من ۳۲ سالشه اونم بخاطر مخارجش زن نمیگیره😒دقیقا ایناهم همینجورن.زیاد باهاشون معاشرت نمیکنم.ساعت اومدنشو میدونم قبل از اینکه از سرکار بیاد خونه میرم پایین میام خونه.