2777
2789
عنوان

بچه هاحالم خيلي بد

| مشاهده متن کامل بحث + 2007 بازدید | 165 پست
فک میکنم شوهرم از زنایی ک پوستشون سفیده خوشش میاد من سبزه م خب روز اول کور بود اومد منو گرفت؟بنظرتون ...

اینکارو بکنی ک سردمیشه ازت 

جاریت بیشترسواستفاده میکنه شوهرتم سمتش کشیده میشه

برو پیش مشاورتاراهنماییت کنه

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک میکنم شوهرم از زنایی ک پوستشون سفیده خوشش میاد من سبزه م خب روز اول کور بود اومد منو گرفت؟بنظرتون ...

اینطوریم ک بدتر خراب تر میشه زندگیت اگه تونستی با ی روانشناس حرف بزن شاید راهی جلو پات گذاشت

نه اتفاقا بکش ب طرف خودت تسیلم نشو. ب روت نیار ک فهمیدی نزار روش باز بشه

فایده نداره اصلا سمت من کشش نداره بهش محبت کردم رفتم بغلش بوسیدمش اما وقتی دیدم باز سمت جاریم میره سرد شدم کاملا

عزیزم خب وقتی قصد جدی نداری دوتا بچه هم داری بچه هاتم شلوغن مامانتم اینجوریه اوضاعش چرا رفتی کلا؟؟من ...

چه زرنگی

زندگی نیست به جز عشق به جز حرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی زندگی کرده بسی
نکنه جاریت از قبل چشم داشته الانم میخاد زندگیت بپاشه یا نکنه رابطه داشتن تو نمیدونستی 

ن بابا شوهر خودش از همه لحاظ از شوهر من سره خیلیم همو دوس دارن فقط یه جور عقده ایی بازی درمیاره شوهر منم ک عقلش تو پایین تنشه

فایده نداره اصلا سمت من کشش نداره بهش محبت کردم رفتم بغلش بوسیدمش اما وقتی دیدم باز سمت جاریم میره س ...

خیلی ناراحت شدم. اما ظاهرا باهاش خوب باش 

خودتو ناراحت نکن ب جاریت نفهمون نزار روشون باز شه اگ تو حساسیت نشون بدی اون حرصتو درمیاره

خیلی ناراحت شدم. اما ظاهرا باهاش خوب باش  خودتو ناراحت نکن ب جاریت نفهمون نزار روشون باز شه اگ ...

ن بابا اون ک کلا ن هیکل درست درمونی داره ن قیافه ی خیلی خوشگلی ن تحصیلاتی فقط یه پوست سفید داره و یه زبون ک باهاش مارو از تو لونه درمیاره 

ن بابا شوهر خودش از همه لحاظ از شوهر من سره خیلیم همو دوس دارن فقط یه جور عقده ایی بازی درمیاره شوهر ...

والا موندم این شوهرت ذره ای عقل تو کله ش نیست داره با ابرو و زندگیش بازی میکنه

والا موندم این شوهرت ذره ای عقل تو کله ش نیست داره با ابرو و زندگیش بازی میکنه

عزیزم اون که کاری نمیکنه فقط تو ذهنش و فکرش جاریمو جا میده هیچوقت نمیاد بش بگه دوسش داره یا بخاد رابطه ایجاد کنه فقط همه چی تو ذهنشه 

عزیزم اون که کاری نمیکنه فقط تو ذهنش و فکرش جاریمو جا میده هیچوقت نمیاد بش بگه دوسش داره یا بخاد راب ...

خب همینشم بده الان چ حال و روزی واسه تو درست کرده یعنی میشه خودش نفهمیده باشه