2777
2789
عنوان

بچه هاحالم خيلي بد

| مشاهده متن کامل بحث + 2007 بازدید | 165 پست
موندم یه بار این مرد چرا نتونست اینهمه توجه ب این زن و اون زنو ب من بکنه چند وقتم هس بچه رو میذاره ...

خب بزار اون طرفش 

ببخشیدا ولی شوهرت یکم..... 

این چیزا رو ک می‌شنوم از جاری نداشتم میترسم 

منم همینطور توبچگیام خیلی کمتربودن مثلا زن داداش فلان همسایمون زن خرابی بوده خیلی تعجب میکردیم الا ...

بخدا از اردواج میترسم..تو خونه پدر موندن بهتره😢معلوم نیس ازدواج کنی چه اتفاقایی سر ادم بیاد

مرگ بر ازدواج🍷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا از اردواج میترسم..تو خونه پدر موندن بهتره😢معلوم نیس ازدواج کنی چه اتفاقایی سر ادم بیاد

دقیقامنم همین بخدا

توخونه پدربازخودتی وخودت زندگی عادیت

اگه خدای نکرده شوهرآدم بدازآب دربیادداغون میشیم ازاینکه سوژه فک وفامیل در وهمسایه شدنم بیزارم ک همش دارن راجب دخترای محل پچ پچ میکنن منتظرسوژه پیداکردنن

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش  
عینه خودش رفتار کن. تسلیم نشو 

فک میکنم شوهرم از زنایی ک پوستشون سفیده خوشش میاد من سبزه م خب روز اول کور بود اومد منو گرفت؟بنظرتون دیگه محل ندم ب شوهرم یعنی ن نزدیکی ن محبت ن هیچی دیگه؟