2777
2789
عنوان

۴۱ نفر بیاین براتون حمد بخونم ❤️💔

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 54 پست
دو تا حمد و یه نصر برات خوندم💛ممنون دوستم

ممنونم عزیزدلم. ان شاءالله حاجت روا بشی. 

دوستای گلم همتونو ریپلای نکردم ان شاءالله همتون خوشبخت و عاقبت بخیر بشین 🙏❤️

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌺

لطفا واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستین. حال دلم خوب نیست...... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏🙏🌺🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوندم برات عزیزم ان شاالله این هفته جفتمون اون خبر خوبی که منتظرش هستیم رو میشنویم حتما حتما

الهی آمین🙏

ممنونم عزیزم❤️

لطفا واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستین. حال دلم خوب نیست...... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏🙏🌺🌺
عزیزم برای منم میشه بخونی بحاجتم برسم؟ منم میخونم 💖

چشم عزیزم. شما برام سوره نصر بخون.  پست اول عکسشو گذاشتم🙏❤️

چشم عزیزم. شما برام سوره نصر بخون.  پست اول عکسشو گذاشتم🙏❤️

حتما❤

میشه واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین💚😢              خدایا ستارالعیوبی😢😢                         خدایا معجزتو نشونمون بده 😢😢
اگه تونستی واسعه منم بخون عزیزم نتونستی ام فدای سرت

چشم عزیزم حتما میخونم ❤️❤️❤️ ان شاءالله حاجت روا بشی عزیزم 🙏🌺💋

توام واسم سوره نصر بخون تو پست اول گذاشتم. الهی خیر ببینی عزیزم🙏🙏💋💋 ان شاءالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشی🙏

خوندم

مرسی عزیزدلم ان شاءالله حاجت روا بشی. منم برات حمد میخونم