2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی یا شروع پریود

167 بازدید | 16 پست

سلام به همگی 

من سیکلم 27 تا 30 روزه هست امروز روز 33 هستش و هنوز پریود نشدم الان یک لک قهوه ای دیدم سرم درد میکنه شدید خسته ام و امان از کمر درد و پا درد

در ضمن من لتروزول خوردم و آمپول hcg زدم و استرادیول و سیکلوژست استفاده میکردم

بنظرتون این لک لانه گزینی هست یا شروع پریود؟؟؟ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو آز بده مطمئن شی عزیزم منکه امشب پری شدم کلی دلم شکست

عزیز دلم قربونت برم من انشالله ماه بعد توکلت به خدا باشه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

اینم واسه امضاتون 

احتمالا لک لانه گزینی هست چرا بی بی چک نمیزنی شما که از موعدت گذشته اگه باشی مثبت میده حتما

روز موعدم زدم منفی بود آز هم دادم منفی شد ولی مامام گفت تا فردا صبر کن این دفعه تیتر بتا بده

عزیز دلم قربونت برم من انشالله ماه بعد توکلت به خدا باشه  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فر ...

ممنون عزیزم انشالله حاجت رواشی انشالله ک بارداری گلم 

خدایا شکرت میشه واسه سالم بغل گرفتن تو دلیم صلوات بفرستین  
عزیز دلم یکی کسی که دلش شکسته هست و یکی که بقول معروف دو نفسه هست ویکی هم بچه ها دعواشون میگیره

انشالله ک دامنت سبز شده دو نفسه شدی واسه منم دعا کن 

انشالله ک دامنت سبز شده دو نفسه شدی واسه منم دعا کن 

عزیز دلمی حتما حتما

به خون ریخته شده امام حسین(ص) و به غربت امام رضا(ع) خدا رو به بزرگیش و مهربونی قسم میدم یه بچه سالم و صالح بزودی بهت بده غرق شادی و خوشبختی و سلامتی بشی

عزیز دلمی حتما حتما به خون ریخته شده امام حسین(ص) و به غربت امام رضا(ع) خدا رو به بزرگیش و مهربونی ...

ممنون عزیزم چ دعای قشنگی کردی واسم انشالله خدا قلب مهربونتو شاد کنه جواب مثبتتو فردا واسم بفرستی منم خوشحال شم