2777
2789
عنوان

التماستون میکنم برای بچه مریضم یه حمد شفا بخونین

| مشاهده متن کامل بحث + 1443 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تلگیر چیه عزیزم؟

ازبینیئفوت میکنن توگلو هرجی بمونه میادبیرون بچه درجااسهال گلودرد مریضیش خوب میشه منخودم رفتم بچمم میبرم ی زنهئانجام میده مطلب بالاموبخون قرچک من میرم شبدالعظیمم دوستام میبر. ادمای واردباید باشن عالیه من ک خالم پسرش هفت سالشه هنوزم میبرنش 

ببین تل گیری روش قدیمیه حتی استادمامانم استادمعروف طب سنتیه میگه ی روشی از طب سنیته من پسرموتهران تو ...

یه مدت بابام مریض بود هرچی دکتر میرفت بدتر میشد

همسایمون اومد بردش پیش یکی ازینا از تو گلوش هسته آلو درآورد... چند هفته قبلش کوفته خورده بود

بعد اون خداروشکر خوب شد

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi

[QUOTE=101295846]گلم تاحالا شاید بگم دهبار دکتر بردم فایده نداره[/QUOTE

عرق اُترُج از عطاری بگیر بهش بده.آبیه رو آتیش.خییییلی زود خوب میشه.اونموقع واسه من دعا کن مشکلم حل بشه.حتما حتما حتما بهش بده.به حرف من اعتماد کن.بچه خودم هروقت اینجور میشه یک بار بهش میدم زود خوب میشه.

حمد هم خوندم واسه عزیزت انشالله زود خوب میشه 🌷🌷🌷

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
ببین تل گیری روش قدیمیه حتی استادمامانم استادمعروف طب سنتیه میگه ی روشی از طب سنیته من پسرموتهران تو ...

اره کاملا علمیه تو امریکا یه دستگاه کوچولوعه که همه تو خونه هاشون دارن ،من فیلمش رو هم دیدم ،پارسال دخترم تب کرد و اسهال شدید تا بردیمش سریع حالش خوب شد

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
یه مدت بابام مریض بود هرچی دکتر میرفت بدتر میشد همسایمون اومد بردش پیش یکی ازینا از تو گلوش هسته آل ...

من خودم یه مدت حس میکردم سمت راست گلوم چیزی مونده هرچی نگاه میکردم هیچی نمیدیم..اگر میدونستم میرفتم این کاری ک ما میگین انجام میدادم

خدا شفا بده انشاالله 

دوستان عزیز وقتی همسرتون جواب تلفنتون رو نمیده و یا تلفنش خاموشه لزوما در حال خیانت نیست .شاید،گوشیش رو جایی جا گذاشته یا شارژ موبایلش تموم شده...وقتی یه خانم با تیپ خفن می بینی،لزوما اون آدم فاسد نیست ! ... وقتی توی سالن انتظار فرودگاه یه مرد سیه چهره لاغر رو میبینی که زیر چشمش گود رفته و داره چرت میزنه لزوما اون یه معتاد نیست. شاید یه آدم زحمتکشه که دوشبانه روزه نخوابیده و برای یه لقمه نون رفته اونور مملکت و خسته و کوفته برگشته... این که یه آدم توی کوچه داره دادو بیداد میکنه و بدو بیراه میگه لزوما آدم بی فرهنگی نیست،شاید اون روز سختی رو گذرونده،روزی که ممکنه برای هرکدوم از ما پیش بیاد.چه خوبه که راجع به دیگران و خصوصا دوستان خودمون راحت قضاوت نکنیم چون ممکنه راجع به خودمون هم همینطور قضاوت بشه... 🌺