2777
2789
عنوان

التماستون میکنم برای بچه مریضم یه حمد شفا بخونین

| مشاهده متن کامل بحث + 1443 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگرمیوه یاغذامیخوره فقط تلگیر ماهمه بچه هامونومیبریم ازبینی فوت میکنن ازگلوبیرون میزنه ی زنه اومدبخاطراسهال استفراغ بچشو گفته بودن بستری عفونت گرفته بچه رو اورد ازگلوش ی میوه بزرگ ک پوستاشم گیرکرده بپددراوردن حالم بدشددیدم

برای اسهالم حتما بلوط بده یکم بخوره درجااسهالش قط میشه یسری پسرم شدیدا اسهال داشت تمام لباس هنجا هرپنج دیقهدپس میداد فامیلمون دادگفت بزارمیک بزنه درجااسهاله قط شد

خوندم ان شاءالله خدا شفاش بده

تمام آیه ی قرآن همین است فقط حیدر(ع) امیرالمؤمنین است ❤❤❤❤❤ اُنظُر إلَینا یا اَباعَبدالله(ع) ❤❤❤❤❤   در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم" (سوره زمر آیه۵۶)
کجا باید ببرم اصلا درموردش چیزی نمیدونم

ببین تل گیری روش قدیمیه حتی استادمامانم استادمعروف طب سنتیه میگه ی روشی از طب سنیته من پسرموتهران توقرچک میبرم دوستم پسرشو نپتو شابدالعظیم البته خودمم رفتم یسری توگلوم حس کردم چیزی موندداشتم خفه میشدم رفتم استخپن نرم مرغودراورد پسرمم میبرم همه فامیلا میبرن دست میزنه ب گلو میفهمهشکست چیزی مونده یان بعد از ی بینی فوت میکنه  از گلو هرچی توگلوشخ میادبیرون درجاام اسهالش قط میشه برای این ک عادت نکنه بعدش شوید پلو نرم بده..من و فامیلام و دوستام اصلادکترنمیبریم چون تا ازگلو بچه درمیارن سرفه گلودرد اسهال بچه قط میشه خی ل جاهاهستن زنای واردتوخونخ انجام میدن اینجاک من میرم زنه مادرش ازقدیم انجتم میدادچندساله مرده دخترش وارده انجام میده تواون کوچه دپس نفرهستن سردرورودیشون عکس بچه روزدن ده پونزدهئمیگیرن

خوندم انشاالله زودی خوب شه❤

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi