2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کارم رنگ واقعا خیلی بده گسایی که حنا میزنن و اینکه مشتری که میاد ازشون می مرسی نمیگن وسط کار ما م ...

سلام عزیزم .چه خوب من برای رنگ موهام احتیاج به راهنمایی دارم مراسم داریم لباسم پولکی هفت رنگه که البته بیشتر به آبی و بنفش میخوره به نظرتون موهامو چه رنگی کنم اینم بگم موهام واسه بی رنگی خیلی ضعیفه نمیتونم بی رنگ کنم 

اینطوری شد برا من

من موهامو دکلره کردم هرچقدر میشستم زردتر میشد بخاطر حاملگی رنگ و رومم پریده بود به حدیییی زشت شدمممم ک نگو

چون ماههای اولم بود دیگه نمیتونستم تحمل کنم رفتم وسمه گرفتم

موهامم سبز لجنی شده از زرد ک بهتره

اتفاقا خیلیم رنکش قشنگ شده چه موهای پر و بلند خوشگلی دارین حتما بخاطر حناس، من موهام کم پشته حنا میذ ...

مرسی گلم..نه عزیزم اولین باره گذاشتم..بگو ماشاالله😅..ولی خیلی موخوره گرفتم حنا گذاشتم بدون نرم کننده نمیشد پایین آوردش موهامو