2777
2789
عنوان

ماجرای سفر من با قوم شوهر😑😏

437 بازدید | 36 پست

من و مادرشوهرو پدر شوهر و خواهرشوهر و جاری رفتیم سفر چن وقت پیش انقد فرق گذاشتن بین من و جاریم ک بهم ثابت شد ادما تو سفر خودشونو نشون میدن

استقلال جونمه ...ابی رنگه خونمه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا میخاستن تا جایی برن میگفتم نرگس بیا بریم نرگس ببین این خوبه بخرم یا ن نالا منم اونجا حضور داشتم ولی اصلا منو حساب نمیکردن

دوستم درکت میکنم،ولی درکل باقوم شوهرمسافرت رفتن اشتباه محضه، من الان توماشینم توراه برگشت، باچشمای گریون دارم برمیگردم

وزن فعلی 82👈هدف اول 75👈هدف دوم👈70👈هدف سوم 65👈هدف چهارم 60،خیییلی تلاش کردم دکتررفتم توخونه رژیم گرفتم تاحالا نشده.... ولی عیب نداره ازاین ب بعد میتونم چون خیییلی اذیت میشم توهرشرایطی... من مییییتوووونم💪💖

مثلا هر خوراکی میگرفتن ب اون تعارف میکردن ب من نمیدادن

یا تو ماشین همش روی صحبتشون با اون بود ک مثلا نرگس ما قبل اینجا بودیم نرگس اینجا خونه ی قدیمیه فلان فامیلمونه

دوستم درکت میکنم،ولی درکل باقوم شوهرمسافرت رفتن اشتباه محضه، من الان توماشینم توراه برگشت، باچشمای گ ...

واقعا من ک ب غلط کردن افتادم شما چرا

مثلا عروسی دعوت بودیم مادرشوهرم پاشد با اون یکی جاریم رقصید در حالی ک منم داشتم میرقصیدم وسط بعدش قهر کردم اومدم نشستم ی گوشه