2777
2789
عنوان

شک به شوهر

595 بازدید | 27 پست

من یه چند وقتی میشه به شوهرم شک کردم...تابه حال چیزی ازش ندیدم با اینکه گوشیشو چک کردم یا ... ولی نمیدونم یه حسی دارم ته دلم شک دارم بهش و این خیلی عذابم میده...

امروز رفت روغن ماشینو عوض کرد و اومد دوباره یه ساعت بعد دیدم حاضر شد گفت میرم پایین و میام...مثل همیشه فکر میکردم میخواد بره پیشه ماشین ولی حسم میگفت حواست باشه😐

یهو دیدم صدای در پارکینگ اومد و با ماشین رفت بیرون...

زنگ زدم پت پت میکرد گفتم کجایی گفت پایین مجتمع گفتم با ماشین کجا میری گفت بنزین بزنم...گفتم پس چرا گفتی پایین مجتمعی گفت اخه از مجتمع بیرون نرفتم...

گفتم پس چرا تو خونه پرسیدم کجا میری گفتی میرم پایین نگفتی میرم بنزین بزنم...هیچی نگفت گفت اصن برمیگردم با هم عصری میریم بنزین بزنیم...

بچه ها نمیدونم واقعا شک کنم؟نکنم؟این حس واقعا عذابم میده😔

⚡یک عدد بی برق...⚡

چقد سوااال ميكني مغز منكه سوت كشيد😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا این اتفاقات رو از دید مثبت بهش نگاه کن.

مطمئن باش هم خودت آرامش درونی میگیری، هم همسرت رو در مظان اتهام قرار نمیدی.

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران

حتما یک چیزی هست حست بهت دروغ نمیگه

چون من به همسرم شک داشتم و حسم بهم می گفت از رفتارهاش که داره بهم خیانت می کنه

بعدش معلوم شد واقعا بهم خیانت می کرده

الانم می خوایم جدا بشیم

خب وقتی میرفت پایبن سوییچ و ندیدی ؟

زیاد سوال پیچش نکن انشاالله که هبچی نیست اما اگر باشه حواسش و جمع میکنه 

ببخشید ولی خودت و به زن به نفهمی اینطوری بند و اب میده

به خدا بر همه کس معلوم است رهبر شیعه ❤علی(ع)❤مظلوم وبر حق است.