2777
2789
عنوان

ادار نکردن نوزاد شش ماهه

19101 بازدید | 22 پست

با سلام به دوستان عزیز یه دختر شش ماهه دارم پنج روز پیش واکسن شش ماهگی بهش زدم یکم تب و بیقراری داشت الانم سرما خورده دیروز تا حالا ادرارش خیلی کم شده مثلا صبح که ادرار کرده ساعت ۹ تا الان که ساعت ۲ عصر هستش هنوز نکرده کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااای خطرناکه بچه باید هر یک ساعت پوشکش خیس باشه

بچه من دو یا سه ساعت بزور شیر میخوره ادراشم بستگی به شیر خوردنش داره خوب بخوره ادرار میکنه اگه نخوره نه دستاشو زیاد میخوره اب دهنش از یه طرف بی قراریش موقع خواب 

بچه من دو یا سه ساعت بزور شیر میخوره ادراشم بستگی به شیر خوردنش داره خوب بخوره ادرار میکنه اگه نخوره ...

چندوقتشه؟؟؟

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
تازه ۵ ماهش شده

عه

من تا ۶ ماهگی هر دوساعت ۶۰ تا یا ۹۰ تا شیر میدادم

تازه پسرم ۲ کیلو دنیا اومده و کلا ریزه

رفلاکس نداره؟؟؟

وزنگیریش چطوره؟؟

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
کی گفته هر یکساعت اخه کدوم دکتر این حرفو زده که اینجوری میکی واااااای اومو میترسونی

کسی نگفته عزیز

بچه های دور و برم و پسر خودم هر نیم ساعت پوشکشون خیسه

شماهم نترس 😏 بزار بچت ادرار نکنه چیزی نمیشه🙄🙄🙄🙄

[QUOTE=101250192]عه من تا ۶ ماهگی هر دوساعت ۶۰ تا یا ۹۰ تا شیر میدادم تازه پسرم ۲ کیلو دنیا اومده و کلا ریزه رفلا ...[/QUOTE

منم زایمان زود رس داشتم دخترم ۲۴۰۰ بدنیا اومد رفلاکس داره داروهاشو به موقع میدم اروغشم که بزور اون خاونم کوچلو بخواد وزن گیریش خوب بود ولی الان نمیدونم چطوریه نبردم بخداست اصلا شیر نمیخوره اگه بخوره بزور