2777
2789
عنوان

به من عاجز در مونده كمك كنيد

133 بازدید | 5 پست

ترو خدا شماها دعا كنيد 

شماها خدا رو قسم بدين به عزيز تريناش 

بگيد مادرم وهمسرم بسلامتى و داهوشى با هم خوب بشن

ان شاالله فردا همسرم مياد خونه بابام اينا نميخوام منم غضه بخورم ميخوام بهم خوش بگذره 

منم آدمم منم دل دارم 

اى خدا 

خودت درست كن

آبروم لو مادرمو همسرم نره

😭😭😭😭😭

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

انشاءالله باهم خوب باشن ولی باید ریشه دعوا رو پیدا کرد و حلش کرد. با دعای خالی که نمیشه

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشاءالله باهم خوب باشن ولی باید ریشه دعوا رو پیدا کرد و حلش کرد. با دعای خالی که نمیشه

بخدا با هر دوشون حرف زدم شوهرم اشتباهشو قبول كرد ولى مادرم ول كن نيست دوباره شوهرم ول نميكنه😭

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
کاش من درد تو رو داشتم  من پدر شوهرم باهام بد  شده شوهرمم به خاطر اختلافات میگه به زندگی ...

ان شاالله كه مشكل شما هم حل بشه حالتو ميفهمم اين وسط فقط شما دارى ميسوزى