2777
2789
اگه مطمئنی قرصاتو مرتب خوردی استرس نداشته باش استرس خودش باعث میشه پریود نشی 

اره مطمئنم که همه رو سر وقت خوردم،درسته استرس خودش خیلی بده،ممنونم ازت ملیکاجان

اره مطمئنم که همه رو سر وقت خوردم،درسته استرس خودش خیلی بده،ممنونم ازت ملیکاجان

فداتشم عزیزم نترس چیزی نیس همون استرسه وگرنه خیلی خیلی کم پیش میاد کسی باخوردن قرص هم باردارشده باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه واسه تنبلی تخمدان و جلوگیری،سیپروترون کامپاند میخورم

ن اگه مث قرص ال دی و اچ دی قوی باشه فک نکنم مشکلی باشه،بازم اگه نشدی برو دکتر شاید از تخمدانته ک پریود نشدی گلم

دوستان من الان دودوره س مارولین استفاده میکنم.این بار بعد۴روز از قطع قرص پریود شدم اما قرصو سروقتش دوباره شروع کردم اما الان روز هفت پریودمه وشدید خونریزی دارم کسی میتونه کمکم کنه خیلی اذیت میشم

شما پریود شدین دیگه؟منم الان ۵ روز گذشته قرص ال دی تموم شد ولی پریود نشدم علایمش هم ندارم

عزیزم چند روز بعد قطع قرص ال دی پریود شدی.من سه روز میگذره نشدم.اصلا درد پریود هم ندارم.دارم دیوانه میشم میخواستم برای بارداری اقدام کنم