2777
2789

اول بزار بگم که عمه ی شوهرم ۴۸سالشه ومجرده وخانوادش زیاد هواشو دارن وازش حساب میبرن

ومنو خیلی دوس داره وهمش جلو زنها ازم تعریف میکنه ولی یه خلصت بد هم داره

دیشب خونه ی پسر عموی شوهرم مهمون از عراق بود (فامیلامون)

منو شوهرم هم رفتیم دیدنشون تا س۲اونجا بودیم دخترمم قبل از اینکه بیاییم هندونه رو دید به زن پسر عموی شوهرم گفت میخوام اونم پا شد بهش داد حالا عمه ی شوهرم برگشت جلو عراقیا بهم میگه تو چیزی به بچت نمیدی که اینجوریه و اینقد ریزه ست اصلا هم بهش نمیرسی(البته همیشه اینو میگه)منم گفتم این چ حرفیه یعنی من مامان نیستم بعد اخرش گفت شوخی کردم بدل نگیر منم باخنده جوابشو دادم حالا که میخوای بری امام رضا بابت این حرفت حلالت نمیکنم اونم گفت باشه منم دیگه هیچوقت نمیام خونتون😏اصلا اون سالی یه بار میاد منم نتونستم چیزی بگم گریم گرفت گفتم شب بخیر بعد تو راه زنگ زدم بهش وازش معذرت خواهی کردم گفتم تو داشتی شوخی میکردی منم باشوخی جوابتو دادم گفت اره ولی دخترت خیلی کوچیکه باید بهش برسی بچه های هم سن وسالش خیلی ازش سرترن😐اخه من چکارکنم بخدا از خدامه دخترم چاق شه ولی خودش اینجوریه گناه من چیه 😢من با این حرفش داغون شدم بخدا

آنه عربی وافتخر و الی مایعجبه ینتحر  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب شعور نداره دیگه باز تکرار کرد

همیشه اینو میگه

دخترم وقتی میره بیرون همش میگه غذا میخوام اونا فک میکنن چیزی بهش نمیدم اخه چطور مگه دختر من نیس 

چه حرفیه آخه! اون بنده خدا اطلاعات نداره، نمیدونه چاقی چقدر واسه بچه بده و اینکه روی نمودار رشدش باشه کافیه. شما که میدونین اصلا نباید براتون مهم باشه. حرف بدی زده ایشون، ولی خب بهتره شما به جای جواب دادن و ناراحت شدن، یه گوشت در باشه یکی دروازه.

مشکل ما اینه ک ب حرفای بقیه خیلی اهمیت میدیم  ک...لقش ک هر چی گفت والا

از دیشب تاحالا فقط دارم به حرفش فک میکنم 

چرا اینو میگه 😢من واقعا حلالش نمیکنم چون واقعا دلمو شکست

اصلا لزومی نداشت تماس بگیری. هیچکس حق نداره به خودش اجازه بده هر حرفی رو به زبون بیاره. شما با این تماس گرفتنت خودت اجازه میدی در مراحل بعدی هم هر حرفی رو به اسم شوخی بهتون بزنن

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺

عزیزم خودت اذیت نکن حرف بقیه که مهم نیست 

ایشون از سر دلسوزی گفتن حالا به شیوه نادرست 

خودت و به خاطر حرف بقیه اذیت نکن 

میشه لطفاً واسه شادی روح مامانم صلوات بفرستین  تازه از دستش دادم                                                                                                        خدایا شکرت  بابت بهترین هدیه هایی که بهم دادی(نیلا.نارمیلا) .ممنون بابت خانواده چهار نفره مون