2777
2789
عنوان

کسی علائمو داشته بیاد

104 بازدید | 13 پست

سلام خوبید من 24تیرق شدم و28 تمام و3یا4روز بعد اقدام داشتم وقراربوده 24مرداد ق بشم ودرد زیر دل ترشح زیاد نفخم داشتم سرگیجه وضعف نوک سینمو نمیشه اصلا دست زد نمیدونم باردارم یامیخوام ق بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماباردارید

خیر علائم بارداری نیست علائم هفته 7به بعد،میتونی بی بی بزنی این زمان هیچ علائمی نداره

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

عزیزم دلم باید حداقل تا ده روز بمونی الان معلوم نمیشه بی بی چکم بزنی منفی در میاد من خودم تا دوهفته بعدش که منتظر بودم پری بشم نشدمو بی بی میزدم منفی بود یهو مثبت در اومد وقتی فهمیدم۵هفته بود

عزیزم دلم باید حداقل تا ده روز بمونی الان معلوم نمیشه بی بی چکم بزنی منفی در میاد من خودم تا دوهفته ...

نوک سینت درد میکرد. حالت سرگیجه هم داشتی 

زیردلت سفت میشد. چی لود حالتات