2777
2789
عنوان

بلاک کردن جاری

1278 بازدید | 48 پست

مدتیه که باخاتواده شوشو قهریم جاریهام منو بلاک کردن خانواده شوهرم سواد بلاک کردن ندارن ولی دوبار پیام دادم بهم محل نزاشتن حالا میخام بدونم ب نظرتون خطم رو کانل عوض کنم؟یا جاری هارو بلاک کنم؟چون ک بهشون ثابت کنم که برام مهم نیستین بلاک نکردم فقط شمارشونو پاک کردم ک پروفایلمو واسه حرص دادنشون آزاد گذاشتم حالا نمیدونم چکار کنم واقعا بلاک بکنم یا نکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخ منم یکی ازجاریاموبلاک کردم خیلی بی شخصیت وبی فرهنگ بود

من یه مامان خسته نیستم بااین که دوبارسقط داشتم واستراحت مطلقیم وتمام وقت درد دارمو دراز کشیدم.من خدارو دارم که همه کاراش حکمت داره با موفقیت بیشتر دونه کوچولومو میسپرم به خودش.شما هم همین کاروکنین😍

اگه میخای نشون بدی برات مهم نیستن هیچ کاری نکن..ن بلاک..ن اینکه بهشون پیام بدی..و ن زنگ بزن😪🍷

•|خونـ اشامـها همیشهـ ارامـ و بیـ سر و صدا هستند•••یکـ نصیحتـ مواظبـ پشتـ سرتـ باشـ |•

عادی رفتارکن فک کنن به هیچی حسابشون نکردی.خط عوض کنی میگن چه مهمیم ما بخاطرماخطش عوض کردیاچقدر رومخ بودیم براش که بلاک کرد.کلا عادی رفتارکن بی تفاوتی ادمو رو نابود میکنه

همسرم آرامش زندگی من😍😍😄

بلاک اصلا نکن،چون مهم میشن واس خودشون،سگ محل کن،به خودتو زندگیت برس،عمر کوتاهه،وقت نداریم به هر سگی که پشتمون پارس میکنه سنگ پرت کنیم،از کارمون جا می مونیم