2777
2789

از وقتی اومدم خونه بابام واسه تعطیلات با حرفاش و کاراش نزاشته یه آب خوش از گلوم بره، بعد ۷ ماه اومدم خونوادم و ببینم، خودش گفت ۷ ماه نرفتی حق دارن خونوادت دل تنگت بشن، همش میگه رفتی عید اینجا نموندی، مردم میپرسن کجاست خجالت میکشم، این قد نفهمه، مادرش وقتی با خاهرمینا تصویری شوهرم صحبت میکرد چراغ و خاموش کرد از حسادتس، من فقط گفتم به مامانت بگو از این کارا نکنه، گفت میکنه دیگه چی بگم، بهش هیچی ننیگه، عید و به خونوادم زنگ نزد، من به خونوادش ز میزنم تبریک گفتم، بخاطر اینکه گفتم به مادرت یه چیز بگو هر چی از دهنش اومد بهم گفت، منم گفتم تو رو خدا اگه با من خوشبخت نیستی بگو از زندگیت برم، .فت نه نیستم، منم گفتم پس برو دنبال خوشیت گفت تو هم برو، دیگه ز نزد، امروز با مادرش حرف میزدم گفت شوهرم حالش خوب نیست زیاد، منم بهش پیام دادم که میزنگم به گوشیت به بابات بده حالشو بپرسم، گفت به پسرش اهمیت نمیدی نمیخواد بزنگی، گفتم من به کسی که بهم اهمیت میده اهمیت میدم، خلاصه زندگیمم جواب نداد، گفت خیلی مشتاقی ببینش به خاهرم ز بزن با گوشی اون ببینش، خواهرش حتی ۱بارم به من ز نمیزگه، میونمم باهاش خوب نیست، دیگه هیچی ننوشتم، قرار بود اونم بیاد اینجا چن روز بریم؟ بگردیم باهم بعد برگردیم، نمیدونم میاد یا نه، اگه بیادم میاد به خونوادم بدیم و بگه و شرط بزاره، واسه خونوادش نزدیک خونه ما دنبال خونست، اخه من میدونه نمیخوام نزدیکمون باشن، عوضی این کارو میکنه، نه با اون میتونم نه بدون اون عوضی

میشود روزی دوباره از ته دل بخندم!؟ چشمانم هر روز نبارد...ای روزگار فقط زندگی آرام و کنار مادر میخاهم، مرده متحرک نمبخاهم...شاهزاده رویاهام زندگیم را سیاه کرد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی نفهمیدم چی نوشتی

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

رو مخ بازی در نیار

وقتی میزاریش ومیری دیگه لوس بازیو زنگ وتصویری رو ول کن

همه چی باید دو طرفه باشه التماسی که بشه طرف خودشو گم میکنه شمارو هم به ذلت میکشونه

محلش نزار خاست بیاد خاست نیاد

حال خانوادشم نمیخاد بپرسی وقتی بهت احترام نمیزارن

یه ذره لوس باشید

خدای من رفیقمه تنها غمخوارمه ارامشمو مدیون حضور پررنگشم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
چقدپیچیده نوشتی ازیجاهاییشودیگ سردرنیاوردم 

من زیاد تاپیک دارم برا اون دیگه ح صله از سر نوشتن و ندارم، من شوهرم ترکیه هست اونجا زندگی میکنم

میشود روزی دوباره از ته دل بخندم!؟ چشمانم هر روز نبارد...ای روزگار فقط زندگی آرام و کنار مادر میخاهم، مرده متحرک نمبخاهم...شاهزاده رویاهام زندگیم را سیاه کرد...
رو مخ بازی در نیار وقتی میزاریش ومیری دیگه لوس بازیو زنگ وتصویری رو ول کن همه چی باید دو طرفه باشه ...

اوایل هر شب اقا فیلش یاد هندوستان کردنی میزنگید س ک س میحرفید، گفتم من و فقط واسه اون میخوای انگار ت ، بعد که حرف مادرش اومد وسط دیگه نزنگیدی و شدید دعوا کردیم، امروزم که خاستم حال باباش و بپرسم انگار با سگ چت میکرد ...به خونوادش اینجا فوقش هفته ای ۱بار میزنگم حتی کمتر اونم چون مادرش تو ظاهر ابکی بهم میزنگه میزنگم

اشتباه کردی چرا میگی منو واسه اون کار میخای اتفاقا انقدر باید اغراق میکردی تو حرف زدن بهش لذت میدادی که له له زنگ زدن بتورو داشت

دوما من جای شما بودم وسط حرفامون مامیش برقو خاموش میکرد میگفتم عه خاموشی زدن دیگه وقته خابه

ببین باید جلبش کنی نه که طردش کنی

اشتباه کردی چرا میگی منو واسه اون کار میخای اتفاقا انقدر باید اغراق میکردی تو حرف زدن بهش لذت میدادی ...

منم پایه بودم باهاش،  اما حدسم درست بود که واسه اون کار دلتنگم میشه، الان بعد اون دعوا یخ شده، نه ز نه پیام، همش با خونوادشه و دنبالشان میدوه، نه میتونم ازش دل بکنم نه میتونم باهاش باشم، اه

ببین حدسم درست بود یعنی چی

خوب نود درصد زندگی مشترک زیربناش سکسه

حالا شوهرت یه ساعت تلفنی باهات لاس الکی بزنه خوبه یا بخاد باهم لذت ببرید

وای چقدر بد فکر میکنید سعی کنید مرد زندگیتونو جذب کنید نه که دفعش کنید

رو مخ بازی که دربیارید فراری میشن 

ببین حدسم درست بود یعنی چی خوب نود درصد زندگی مشترک زیربناش سکسه حالا شوهرت یه ساعت تلفنی باهات لا ...

عزیزم منم نمیگم س ک س اهمیتش کمه، اما میگم ۲، ۳ روز دیگه که بچه اومد زندگی نرمال شد یعنی اون موقع س ک س کم میشه محبتم از بین میره!!! دعوامون سر اون نبود که گفتم سر چی شد