2777
2789
عنوان

میشه بدون گواهی نامه رانندگی کردبیایدواجبه

| مشاهده متن کامل بحث + 5418 بازدید | 36 پست
[QUOTE=101195761]معاون حقوقی پلیس راهور میگه قتل عمد حساب نمیشه !  این خبر مال خبرگزاری مهر هست ...

اون خبر مهر مال ۹۱ بود

این یکی مال ۹۶ . که میگه صرفا عدم داشتن گواهینامه منجر به تغییر قتل از غیر عمد به عمد نمیشه https://www.tabnak.ir/fa/news/778468/برای-تصادفات-رانندگی-منجر-به-مرگ-چه-قوانینی-وجود-دارد

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

در صورتی که رانندگی بدون گواهینامه منجر به قتل شود تغییری در ذات جرم قتل غیر عمد ناشی از تخلفات رانندگی ، ایجاد نمی شود و به هر حال قتل مذکور ، قتل شبه عمد و مشمول قانون مجازات اسلامی ( بخش تعزیرات ) است .

زیرا در رانندگی بدون پروانه منجر به قتل نیز، قصد نتیجه یا همان قصد قتل ، مفقود است. اما مرتکب علاوه بر پرداخت دیه کامل مرد یا زن از باب تعزیر به حبس ناشی از قتل عمد موضوع قانون مذکور محکوم می شود و نیز به موجب قانون تازه تصویب مجازات اسلامی مکلف به پرداخت جزای نقدی نیز هست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

5 روز پیش ماشینم رو بخاطر نداشتن گواهینامه خوابوندن و منو هم فرستادن دادگاه برای جریمه نداشتن گواهی نامه

طبق بخشنامه جدید مبلغ 3 میلیون و سیصد هزار تومن ناقابل پرداخت کردم، پس شدیدا حواستون باشه مثل من نره

توی پاچه تون اینم لینک قانونش

https://www.yjc.ir/fa/news/7343321/مجازات-رانندگی-بدون-گواهینامه-چیست

5 روز پیش ماشینم رو بخاطر نداشتن گواهینامه خوابوندن و منو هم فرستادن دادگاه برای جریمه نداشتن گواهی نامه طبق بخشنامه جدید امروز در تاریخ 99/9/22 مبلغ 3 میلیون و سیصد هزار تومن ناقابل پرداخت کردم، پس شدیدا حواستون باشه مثل من نره توی پاچه تون، ضمنا اگه هم خدای نکرده کسی رو با ماشین بزنید و طرف خدای نکرده فوت کنه بیمه بدون قید و شرط تاوان ورثه مرحوم رو میده ولی بعدا از شما شکایت میکنه و بصورت قسطی پولش رو از شما پس میگیره که البته اقساطش هم احتمالا بسیار سنگین خواهد بود (مثلا اگه ماهی 5 میلیون تومن بتونید پرداخت کنید میشه 80 ماه که بعید میدونم کسی بتونه بیشتر از 1 میلیون قسط بده که میشه 400 ماه     که میشه 33 سال و 3 ماه تقریبا تا آخر عمرتون     ) و سالهای سال درگیر پرداخت بدهی سنگین خواهید شد و تا 2 سال هم زندانی خواهید شد به اضافه جریمه نداشتن گواهینامه، حالا از ما گفتن بود، من آیین نامه قبول شدم چند روز دیگه هم امتحان آزمون شهر دارم، اینم لینک قانون جدید https://www.yjc.ir/fa/news/7343321/مجازات-رانندگی-بدون-گواهینامه-چیست

اینایی که میگن نه و چه اشکالی داره احتمالا خودشون و عزیزانشون تو خیابونای ایران تردد نمیکنن که بچه 1 ...

متاسفانه تو جامعه ما یه عده شعور ندارن بنده تا موقعی که 18سالم تموم نشد تا اینکه گواهیناممو بگیرم پدرم نذاشت بشینم پشت فرمون احتیاط شرط عقله با قانون جلو بره آدم نمیتونن هزار تا دلیلو اراجیف براش دربیارن