2777
2789
عنوان

میشه بدون گواهی نامه رانندگی کردبیایدواجبه

| مشاهده متن کامل بحث + 5418 بازدید | 36 پست
اگر تصادف کنید با عابر قتل عمد محسوب میشه.خیلی کار اشتباهیه

نه اینجوری نیست . دردسرش زیاده ولی قتل عمد حساب نمیشه

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینایی که میگن نه و چه اشکالی داره احتمالا خودشون و عزیزانشون تو خیابونای ایران تردد نمیکنن که بچه 17 ساله رو انقدر راحت تشویق میکنن بشینه پشت فرمون  

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

منم هنوزم هنوزه که بدون گواهینامه رانندگی میکنم میدونم خطرناکه ولی نمیتونم جلوی خودمو بگیرم وگرنه ماه بعد تولدمه میشم ۱۸ تمام میرم ثبت نام 

یه بارم پلیس دید هیچی نگفت گفت آروم برون مواظب باش😁😁😂😂

نه این یه شایعه ی مشهوره . از اهل فنش بپرسید . اینجور نیست

اگر با عابر تصادف کنن در صورت خسارت حبس دارن وضمانت مالی ودرصورت فوت مجروح قتل عمد حساب میشه که قصاص داره مگر با رضایت ولی دم

عزیزم من رشته م همینه.بدون گواهینامه قتل عمد حساب میشه طبق قانون بیمه خسارتهای بدنی وتامین مالی

معاون حقوقی پلیس راهور میگه قتل عمد حساب نمیشه ! 

این خبر مال خبرگزاری مهر هست 

گفته معاون حقوقی پلیس راهور ماندن در صحنه تصادف و کمک به فرد مجروح از موارد تخفیف در مجازات است. قانونگذار برای متخلفان، مجازاتی در نظر گرفته است و طبق ماده 714 قانون مجازات اسلامی چنانچه، بی احتیاطی یا بی مبالاتی یا عدم رعایت نظامات دولتی یا عدم مهارت راننده منتهی به قتل غیرعمد شود راننده متخلف به خاطر بی احتیاطی در رانندگی به 6 ماه تا 3 سال زندان و پرداخت دیه به اولیای دم – در صورت مطالبه – محکوم می شود.اما مورد دیگری که قانونگذاران برای مرتکبین تخلفات رانندگی در نظر گرفته اند این است که متخلف باید هنگام تصادف به مصدوم یا سانحه دیدگان کمک کند و او را بلافاصله به مراکز درمانی برساند و یا از ماموران انتظامی و امدادی کمک بخواهد.

محبی با اعلام اینکه تصادف منجر به فوت در صورت نداشتن گواهینامه، قتل عمد نیست تاکید کرد: برخی افراد بدون گواهینامه اقدام به رانندگی می کنند که در مواردی نیز در تصادفات باعث مرگ فرد دیگری می شوند. متاسفانه این فرهنگ غلط در بین افراد جامعه رواج پیدا کرده است که هر فردی بدون گواهینامه تصادف کند و شخص در تصادف فوت کند مرتکب قتل عمد شده است که این موضوع اصلا صحت ندارد. تصادفات رانندگی جزء جرایم غیرعمد محسوب شده و فرد تنها به جریمه نقدی محکوم می شود. نداشتن گواهینامه نیز یکی از مهمترین علتهای فرار در تصادفات است.

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

[QUOTE=101195761]معاون حقوقی پلیس راهور میگه قتل عمد حساب نمیشه !  این خبر مال خبرگزاری مهر هست  گ ...[/QUOTE

عزیزم قتل عمد حساب میشه این شما فرستادین لطفا با تاریخ از صفحه اسکرین شات بگیرین.تاریخ انتشار خبر رو.چون میدونم قانونی که من نامبردم موخر بر انتشار خبرشما هست