2777
2789
عنوان

چرابعضی هاخیلی قشنگن بعضی هامعمولی وبعضی هاقشنگ نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلت چیه؟؟ والا الان خیلیا مشکل جسمی دارن اخه😞 نمونش من، دکترا دردمو نمی فهمن

گوشم خیلی سنگین خیلی اذیت میشم هر جا می رم باهام بد برخورد میکنند فکر میکنند کرم هنوز تو فرهنگمون جا نیوفتاده با خیلیم به مشکل میخورم سر نشنیدنم ....مشکل تو چیه ؟

خودشناسی DNA plus
گوشم خیلی سنگین خیلی اذیت میشم هر جا می رم باهام بد برخورد میکنند فکر میکنند کرم هنوز تو فرهنگمون جا ...

من مشکل ادراری دارم رودمم بهم ریخته مفصلامم درد میکنه ... نمیدونم چ دکتری برم ! گوارش اورولوژ روماتولوژ و ...خب سمعک کمکت نمیکنه؟

من یه همکلاسی داشتم که خودش و خواهرش جفتشون زشت بودن خیلی زشت اما از خیلی از خوشگلا هم شانسشون بهتر بود هم بختشون 

همه چی شانس 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
من مشکل ادراری دارم رودمم بهم ریخته مفصلامم درد میکنه ... نمیدونم چ دکتری برم ! گوارش اورولوژ روماتو ...

نه بابا اونم درد سر داره میگم تا جای من نباشی نمیتونی درکن کنی دکتر طب سنتی رفتی

خودشناسی DNA plus
من یه همکلاسی داشتم که خودش و خواهرش جفتشون زشت بودن خیلی زشت اما از خیلی از خوشگلا هم شانسشون بهتر ...

خب روابط عمومی هم خیلی موثره ... زشت باشی درونگرا هم باشی شانسم نداشته باشی فک نکنم چیزای خوب بیان سراغت

خب روابط عمومی هم خیلی موثره ... زشت باشی درونگرا هم باشی شانسم نداشته باشی فک نکنم چیزای خوب بیان س ...

روابط عمومیش بد نبود 

منظور اینه که خیلی زشتا هستن که از خیلی خوشگلا زندگی بهتری دارن 

من یه دوست دارم چشماش توسی آبی خدادادی هست خیلیم دختر خوبیه اما خواستگار خوب اصلن نداره هر کی میاد درپیت  

خیلی موردای اینجوری دیدم 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖