2777
2789
عنوان

چرابعضی هاخیلی قشنگن بعضی هامعمولی وبعضی هاقشنگ نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 64 پست

الان بیشتر مردا سفید یا گندمی روشن میپسندن 

خیلی خوشم اومد از خارجیا یبار ی مستند دیدم زنه مث هلو بود با ی مرد سیاه پوست ازدواج کرده بد یا مثلا ی زن اسیاسس با یه مرد بور و سفید ازدواج کرده بود

این ب طرز تفکر جامعه برمیگرده انقد تو گوش مردا خوندن زن باید سفید باشه زن باید تپل باشه ک دیگه براشون شده انگار یه قانون و هدف   

امضا   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🙄 اگر این چشم و ابروی پروفت خودتی ، راحته زدن این حرف!

خودمم 😐ولی خوب قیافه واقعا مهم؟

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
اصلا اینطور نیس زشت خوشبخت نداریم زشتی خودش بدبختیه....

عزیزم من دوتا دختر عمو دوقلو دارم یکیشون قیافه معمولی اون یکی فوق زیبا...این زشته رو شوهرش میپرستتش ولی اون خوشگله گیر ی آدم افتاده ک این ب زیباییش توجهی نداره...شانس فقط شانس

تو انتهای تمام افکار منی😻
مهم نیست؟؟ !!  قطعا جای یه زشت نیستی تا بفهمی تو چ شرایط و وضعیتیه

اینم حرفی ولی خوب به نظر من همه زیبا هستن فقط ملاک ها متفاوت من همین جا یک بار عکس گذاشتم شاید یک تعداد زیادی گفتن قشنگم اما ۳نفر گفتن نه پس زیبایی ملاک داره😊

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم