2777
2789
عنوان

چرابعضی هاخیلی قشنگن بعضی هامعمولی وبعضی هاقشنگ نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 64 پست

خیلی وقتها هم‌میبینی اثر خوداراییه

ینی همون قیافه ای که زشته اگر خیلی زیبا و مرتب بعش رسیدگی بشه تیپ مرتب و زیبایی لباس بپوشه ،اصلا تبدیل میشه به یه ادم دیگه و چه بسا خیلی هم جذاب و زیبا بشه

یه دختر عمو داره بابام

اصلا چاق نمیشه

برعکس من که ۱ قاشق اضافه بخورم ۱۰ کیلو چاق میشم

گفتم این اصلا عدالت نیست که تو چاق نمیشی من میشم

اونم گفت مگه وقتی ما همه شدیم چشم ابرو مشکی

تو شدی سفید و چشم رنگی عدالت بود؟

من همونم که خدا به فرشته هاش گفته این هرچی خواست بهش ندید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجیبه که تو ذهنتون اینکه سیاه هست یعنی زشت و فجیع تر اینکه ازدواج نکرده یعنی معمولی بودن ..یا کسی محلش نمیداده پس بدبخته ...ارزش زن نه به رنگ پوستشه و نه ازدواج ...اینها کلیشه ذهنی هست و بس ..وگرنه سالیانه میلیون ها آدم خرج سولار نمیکردن ...زیبایی مفهوم نسبی هست و هرگز کسی نمیتونه با قاطعیت بگه کی زشته کی خوشگل

نمیدونم والا

دلم برای آدم های زشت میسوزه گناه دارن 

خودمون که انتخاب نکردیم قیافه هامون رو 

زشت بودن مخصوصا واسه دختر خیلی دردناکه....

خودمم قشنگ نیستم شاید اگه قیافم حتی معمولی ام بود زندگی این نبود.....

کاش دلها در چهره ها بود.....

زیبایی نسبی هست، اون خانم مسلما از نظر همه مردم نازیبا نیست

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
اون اگه سفید میشد و خوشکل ظرفیتشو نداشت

قبول ندارم کلی نیست حرفت عزیزم ببین کلاچقدرقیافه بعضی هانازوبعضی هامعمولی خیلی هاالان خوشگلن ظرفیت دارن بنظرت کلی نیس این نظر

اره اینم هست ولی بازمیتونی سرپول یه کاری بکنی اماقیافه تغییردادن خیییییلی سخت

اتفاقا قیافه خیلی راحت تره

الان عمل زیبایی خیلی پیشرفت کرده

من همونم که خدا به فرشته هاش گفته این هرچی خواست بهش ندید

قیافه واقعا مهم نیست 😐

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم