گوشم خیلی سنگین خیلی اذیت میشم هر جا می رم باهام بد برخورد میکنند فکر میکنند کرم هنوز تو فرهنگمون جا نیوفتاده با خیلیم به مشکل میخورم سر نشنیدنم ....مشکل تو چیه ؟
من یه همکلاسی داشتم که خودش و خواهرش جفتشون زشت بودن خیلی زشت اما از خیلی از خوشگلا هم شانسشون بهتر بود هم بختشون
همه چی شانس
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖
خب روابط عمومی هم خیلی موثره ... زشت باشی درونگرا هم باشی شانسم نداشته باشی فک نکنم چیزای خوب بیان س ...
روابط عمومیش بد نبود
منظور اینه که خیلی زشتا هستن که از خیلی خوشگلا زندگی بهتری دارن
من یه دوست دارم چشماش توسی آبی خدادادی هست خیلیم دختر خوبیه اما خواستگار خوب اصلن نداره هر کی میاد درپیت
خیلی موردای اینجوری دیدم
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖