2777
2789
عنوان

عمل بینی با دکتر مقتدر

1140 بازدید | 9 پست

سلام دوستان....کسی بینیشو پیش دکتر خسرو مقتدر عمل کرده?از هزینش و نوع کاراش اطلاعی دارید?? 

اگر خاطرمان تنها ماند.  طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم😢

من زن داداشم برای عروسیش خیلی دنبال  بهترین جراح بینی تهران  میگشت پیش دکتر مقتدر عمل کرد خیلی خوب شد چون بینیش واقعا حیف بود خیلی استخونی و محکم بود ... انصافا بعد از عمل هم خیلی خوب شد ... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جراح بینی بهتر از دکتر کرامت الله ترابی تو تهران به نظرم وجود نداره. خیلی خیلی با تجربه هستند. من خودم و خاله هام پیش ایشون جراحی کردیم، ظاهرمون عالی شده و مشکل تنفسی هم نداریم به نظرم کارشون فوق العاده هستش. شمارشون رو می ذارم: 09120766508
09129335083

خواهرم و خودم هر دو بینی استخونی بود و و فقط دلمون میخواست قوز بینی از بین بره و پیش دکتر علیرضا قربانی عمل کردیم و کاملا طبیعی عمل کردن و فقط قوز بینی برداشته شده بود هر کی میدید میپرسید پیش کدوم دکتر عمل کردین. کار عالی