مرزبان مدیر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 349 عنوان ازمایش بتادادم خیلی نگرانم بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 22 پست سلام دوستان هشتمین روزتاخیرم از دادم بتا۱۲۷بود الان دوروزه گذشته هیچ علایمی ندارم خیلی نگرانم شوهرم موافق ازمایش دوباره نیس میگه الکی به خودت استرس میدی کسی اینجوری بوده بنظرتون مشکلی نیس میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🙏هرکی صلوات فرستادلایک کنه منم برای حاجت رواییش صلوات میفرستم 1398/05/24 | 21:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خرسی68 عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 3529 [QUOTE=101178464]من میخام ۳ ماه دیگ اقدام کنم فرداام موعدمه ولی هیچ علائم پری ندارم از عصرم حالت تهوع دارم نمیدونم ...[/QUOTتا حالا اینجوری نبودم....😉 خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
پریساباربی عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 31377 سر بتا خودتو اذیت نکن بخدا من کارم شده بود گریه رفتم دکتر گفت بتا برام اهمیتی نداره همینجور موندم ♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️
مرزبان مدیر استارتر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 349 گلم الکی ب خودت استرس نده منمی بار آز دادم لزومی نداره تکرار کنی بسپار ب خدا بتات چندبود میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🙏هرکی صلوات فرستادلایک کنه منم برای حاجت رواییش صلوات میفرستم
محبتانه عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 2750 بتات چندبود بستگی ب سیکلت داره من تخمک گذاریم زود بود دلم را کسانی شکستن که هرگز دلم به شکستن دلشان راضی نمیشد،😭😭😭😭چرا کشتیش؟؟؟ آقای قاضی من نکشتمش خودش از حسودی مرد😀😀😀😀😀
مرزبان مدیر استارتر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 349 سر بتا خودتو اذیت نکن بخدا من کارم شده بود گریه رفتم دکتر گفت بتا برام اهمیتی نداره همینجور م ... جدی مشکل بتات چی بود میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🙏هرکی صلوات فرستادلایک کنه منم برای حاجت رواییش صلوات میفرستم
مرزبان مدیر استارتر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 349 ازمایش دادم دوباره یه ساعت دیگه اماده میشه میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🙏هرکی صلوات فرستادلایک کنه منم برای حاجت رواییش صلوات میفرستم
مرزبان مدیر استارتر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 349 دوستان ازهمتون ممنونم جواب آزمایش دوموگرفتم شده ۴۵۰خداروشکر😭😭😭😭😭وای خداداشتمـمیمردم خدایاشکرت میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🙏هرکی صلوات فرستادلایک کنه منم برای حاجت رواییش صلوات میفرستم
پریساباربی عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 31377 جدی مشکل بتات چی بود ۱۲روز بعد تاخیر ۶۰۰ بود ♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️