2777
2789
عنوان

سوختگی پای دخترم

1669 بازدید | 22 پست

پای دخترم که الان 11 ماهشه از صبح، قسمتی که پوشک میپوشه خیلی سوخته.وازلین و کالاندولا هم زدم اما تا الان بدتر شده.چه کنم؟؟؟؟خیلی نگرانشم.

خدای عزیزم دوست داشتنی های منو برام نگه دار

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدامرگم چرا وازلین زدیییییییی کباب شدههه پودر نشاسته بزن عاااالیه.

وازلین مخصوص کودکان که داخلش کالاندولا هم داره زدم.نه وازلین بزرگسال

ببر دکتر ممکنه قارچ باشه تو فکر کنی سوخته ماله دخی منم یه بار اینجور شد دکتر دو تا پماد داد گفت هر چ ...

وای نه خداکنه قارچ نباشه.شنبه حتما میبرمش اگه بهتر نشه

پای بچه رو میری میشوری و اروم خشکش میکنی اگر خیلی کثیفه و چربه حتما با شامپو بچه کفشو بزن به پاهاشو بشورش تا کاملا تمیز بشه و بزار یکم هوا بخوره و بعدش زینک اکساید مارک فیروز عالیه.یه لایه ضخیم بزن جوری که بشه با قاشق برش داش.و توی دفعه بعد هم اول با دستمال مرطوب خوب پای بچه رو پاک کن تا چربی پماد هم پاک بشه و بعدش با پنبه نمدار بکش روپاش و دوباره یک لایه ضخیم زینک اکساید بزن.تتد تند هم پوشکش عوض کن.من بچم لایه رویی پوستش رفته بود کاملا و با زینک اکساید  و پاک مردن با دستمال نرطوب و پنبه نمدار عرض یک هفته کاملا خوب شد.

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
خواهش میکنم زود ببر دکتر اگه با کالاندولا جواب نگرفتی این نسخه های سکینه خانم صغری خانم براش نپیچ گن ...

اصلا از اونا نیستم که روی بچه هرچیزی امتحان کنم.متاسفانه از ظهر امروز اینجوری شد وگرنه میبردمش پیش دکترش.