2777
2789

سلام دوستان

من بعد از 13 سال از ازدواج و بعد از تلاش بسیار طولانی برای متقاعد کردن شوهرم برای انجام میکرو (چون کم تحرکی داشت) و داشتن 8 تا جنین (با لطف خداوند) الان برای انتقال در تردید بسیار شدید قرار گرفتم... دکتر گفته اول شهریور بیام برای انتقال، احساس می کنم باید از نظر روحی آمادگی زیاد داشته باشم تا انتقال موفیت امیز باشه...اما الان در ابهام فلسفه بچه دار شدن قرار گرفته ام ... باز هم طی این سال ها این حس را داشتم مخصوصا مواقعی که با همسرم اختلاف پیدا می کنم... حتی چند بار تصمیم جدا شدن داشتم... علتش هم فقط تفاوت زیادی که با همسرم با هم داریم هست و درون گرا بودن شدیدش و اینکه خیلی بی تحرک و بی حاله.... دو تا دلیل شخصی هم دارم یکی اینکه هنوز خودم را لایق مادر شد نمی بینم و یکی اینکه چون مادیات برامون مهم نبوده هیچ وقت پس انداز نکردیم و خانه از خودمان نداریم و فکر می کنم اوردن بچه باعث عذاب وجدان شدید میشه که چرا پس انداز براش نداشتیم و بعدا هم باید بیشتر حرص مال دنیا براشون بخورم همش یاد ایه ای که مال و فرزند فتنه هستند می افتم...

لطفا راهنماییم کنین حالم بده...

خدا جونم شکرت...و توکل علی الحی الذی لا یموت...لا حول و لا قوه الا بالله... انما اذا اراد شیئ ان یقول له کن فیکون فسبحان الذی بیده ملکوت کل شی و الیه ترجعون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ماه صبر کن. 

37 سالمه و شوهرم 44 سال ...اگه ببخوام بچه دار بشیم صبر بیشتر دیگه خیلی دیره...

خدا جونم شکرت...و توکل علی الحی الذی لا یموت...لا حول و لا قوه الا بالله... انما اذا اراد شیئ ان یقول له کن فیکون فسبحان الذی بیده ملکوت کل شی و الیه ترجعون

فتنه چرا عزیزم ،افکار منفی وازخودت دور کن امیدوارم هرچی خیروصلاحه  عزیزم

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .

من همیشه میگم وقتی نمیتونین واسه بچه یه زندگی خوب بسازین اصلا به دنیا نیارینش که وقتی بزرگ شد همش کمبود داشته باشه و خوشحال نباشه ولی به تو میگم بچه دار شو که بعدا حسرت مادر شدن رو نخوری اما همه سعی ات رو بکن براش یه زندگی خوب بسازی تو هم حق داری تو زندگی به یه چی امیدوار باشی

وسواس فکری گرفتی  بیشتر زندگی ها این مشکلات رو دارند, توکل به خدا کن و برو جلو

عزیزم به نظرت مشکلاتم بیشتر نمیشه میگم خدایا خودخواهی نیست برای ما که انقدر بی حالیم و با این سن 37 و 44 بچه دار بشیم؟؟

همسن منی ماشالا پسرم مردیه ،تردید نکن بچه شیرینی زندگیه ،بعدا پشیمون میشی چرا دیر اوردی ،پول وخونه هم اگه خدا بخاد جور میشه

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
این حس رو همه مادرا  داشتن وقتی فهمیدن حامله ان  نگران نباش

هنوز تو مرحله کاشت هستم عزیزم...

بچه عشقههههه عشق  من ۲۴ سالگی آوردم پشیمونم که چرا دیر آوردم

خدا برات نگه داره عزیزم

من بچه اولمو ناخواسته اوردم تو سن بیست و چهار سالگی. اصلا هم تمایلی به بچه دار شدن نداشتم. نه اون موقع نه قبلش و نه بعدش تا سن سی و هفت سالگی. یه مرتبه یه اتیشی از دلم زبونه کشید حس تمایل به مادر شدن. الان سی و هشت سالمه بچه دوممو باردارم. اگه فرصت نداری صبر کنی تا تمایلش توی دلت خودبخود به وجود بیاد دیگه برو کارو انجام بده. من اون بچه ناخواسته مو با هیچ چی و. هیچ کس عوض نمیکنم. نفسم شد بعد اومدنش. با اومدن بچه مهرشم باهاش میاد.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
فتنه چرا عزیزم ،افکار منفی وازخودت دور کن امیدوارم هرچی خیروصلاحه  عزیزم

قربونت فدات ممنون