من بعد از 13 سال از ازدواج و بعد از تلاش بسیار طولانی برای متقاعد کردن شوهرم برای انجام میکرو (چون کم تحرکی داشت) و داشتن 8 تا جنین (با لطف خداوند) الان برای انتقال در تردید بسیار شدید قرار گرفتم... دکتر گفته اول شهریور بیام برای انتقال، احساس می کنم باید از نظر روحی آمادگی زیاد داشته باشم تا انتقال موفیت امیز باشه...اما الان در ابهام فلسفه بچه دار شدن قرار گرفته ام ... باز هم طی این سال ها این حس را داشتم مخصوصا مواقعی که با همسرم اختلاف پیدا می کنم... حتی چند بار تصمیم جدا شدن داشتم... علتش هم فقط تفاوت زیادی که با همسرم با هم داریم هست و درون گرا بودن شدیدش و اینکه خیلی بی تحرک و بی حاله.... دو تا دلیل شخصی هم دارم یکی اینکه هنوز خودم را لایق مادر شد نمی بینم و یکی اینکه چون مادیات برامون مهم نبوده هیچ وقت پس انداز نکردیم و خانه از خودمان نداریم و فکر می کنم اوردن بچه باعث عذاب وجدان شدید میشه که چرا پس انداز براش نداشتیم و بعدا هم باید بیشتر حرص مال دنیا براشون بخورم همش یاد ایه ای که مال و فرزند فتنه هستند می افتم...
لطفا راهنماییم کنین حالم بده...
خدا جونم شکرت...و توکل علی الحی الذی لا یموت...لا حول و لا قوه الا بالله... انما اذا اراد شیئ ان یقول له کن فیکون فسبحان الذی بیده ملکوت کل شی و الیه ترجعون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من همیشه میگم وقتی نمیتونین واسه بچه یه زندگی خوب بسازین اصلا به دنیا نیارینش که وقتی بزرگ شد همش کم ...
عزیزم من دکترا دارم اما بیکارم باور می کنی؟ از اینکه درامد خوبی ندارم خیلی اعصابم خورده...حق التدریس دانشگاه چندرغاز
خدا جونم شکرت...و توکل علی الحی الذی لا یموت...لا حول و لا قوه الا بالله... انما اذا اراد شیئ ان یقول له کن فیکون فسبحان الذی بیده ملکوت کل شی و الیه ترجعون
نمی خواستم دیر بشه الان که دیگه دیر شده بی تفاوت شدم یهو...
من بچه اولمو ناخواسته اوردم تو سن بیست و چهار سالگی. اصلا هم تمایلی به بچه دار شدن نداشتم. نه اون مو ...
خداراشکر تبریک به خاطر حس خوبت عزیزم.
خب شما هم تو موقعیت بارداری میخوای قرار بگیری دیگه ایشالا هر چی صلاحته پیش بیاد
قربونت التماس دعا...
عزیزم حتما بیار حتما ... این حسو منم داشتم .... کاش بچت دختر بشه خیییییییییلی شیرینه به خدا .... ...
جانم خدا حفظش کنه سایتون بالا سرش 120 سال عزیزم ... اما اتفاقا می دونی گاهی می گم دختر داشتن خیلی خودخواهیه.. چون برای پدر و مادر خوبه تیکه وجودته می دی دست یکی دیگه.. من خودم همش می گم اگر مرد بودم خیل یموفق تر بودم ... اگر مرد بودم الان با دکتر بیکار نبودم...
عزیزم من دکترا دارم اما بیکارم باور می کنی؟ از اینکه درامد خوبی ندارم خیلی اعصابم خورده...حق التدریس ...
رشتت چی بود ؟ واقعا متاسفم واسه مملکتی که تحصیل کرده هاش اینجوری بیکارن عزیزم من از ته دلم برات آرزو میکنم که ایشالا یه شغل با در امد خوب به دست بیاری واسه بچه دار شدن هم اقدام کن شاید دیگه فرصتی نشه البته شما هنوز جوونی
به نظرم نه, لااقل یه بچه حقتونه, بچه که بیاد خواه ناخواه از بیحالی در میاید
کاش اینطوری بشه دلداده جون...
ماشالله که دکتری دارین دختر که عروس بشه برمیگرده با بچه هاش خونه مامانش ولی پسر نههه دیگه رفته ...
نظر خودمم همینه اما بستگی داره که ازدواج خوبی داشته باشه و مرد خوبی نصیبش بشه من که خودم با همسرم خیلی اختلاف داشتیم همش...
باور کن عزیزم, الان شما خودتون دوتایید چقدر میخواید حرف بزنید چقدر شوخی کنید دیگه خسته میشید سیزده ساله شوخی که نیست وللللللی بچه که بیاد خونتون خیییلی شاد میشه پر از هیاهو, انگیزه, امید به اینده فقط توکل کن به خدا انشاء الله هر چی خیره پیش بیاد
رشتت چی بود ؟ واقعا متاسفم واسه مملکتی که تحصیل کرده هاش اینجوری بیکارن عزیزم من از ته دلم برات آرزو ...
قربونت عزیزم ممنونم از لطفت فدات هانا جان. رشته من از رشته هاییه که ادامه دادم اینجا برای اینکه یه موقع احیانا شناخته نشم نمی گم رشته من اهمیتی بهش داده نمی شه.. اگر دکترای پزشکی بودم قطعا بیکار نبودم...
قربونت ممنون اره راست می گی ... من از 8 سال پیش خیلی می خواستم اما چون شوهرم کم تحرکی داشت و درمان نمی کرد ... می خواستم جدا بشم... خانواده نذاشتن...به خاطر اینکه از این وضعیت در بیام و دیوانه نشم رفتم دنبال درس...خیلی انرژی ام رفته احساس می کنم توانی برام نمونده...