2777
2789
عنوان

اینای که مادر شوهراشون خوبه بیان ازشون تعریف کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 23 پست

مادر شوهرمن مااااه 

خیلیم قرتیه اخلاقش مث شهناز تهرانیه 😁😁😁😁اصلا کاری ب کسی نداره ن غیبت ن چیزی سرش تو زندگیه خودشه  یهو وسط سبزی پاک کردن یا کارای خونه  پا میشه میرقصه یا تو جمع همه غیبت میکنن بلند بلند میخونه 

ب ماهم میگه فقط شاد باشین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر شما ها که مادرشوهرتون خوبه باید عروس سیاست داشته باشه یا نه

بضی عروسا واقعا کرموعن بضیاشونم حساس 

وقتی ی چیزی میگه بهش فک نمیکنن میگن دخالت کرد یا دوس دارن شوهرشونو از مادرش جدا کنن 

همیشه خودت باش 

بپذیر مادر  اولین زن زندگی هر مردیه 

نصیحتاشو پای دخالت نذار 

اینارو داشته باشی زندگیت بهشت میشه 

البته بضی ا مادر شوهرا بدجنسن 

بضی عروسا واقعا کرموعن بضیاشونم حساس  وقتی ی چیزی میگه بهش فک نمیکنن میگن دخالت کرد یا دوس دار ...

من حساسم ولی مقصر اصلی مادرشوهرمه وگرنه از اول که اینجور نبودم . توقع داره من برم خونه تکونی و  خونش رو آب و جارو کنم حالا اگه یه چیز سطحی بود اشکال نداشت . سال به سال دست نمی‌ذاره به خونش😀 . والا مگه من چقدر جون دارم .  من که حس میکنم خیلی پرتوقع هست تو این زمینه 

اگر همه مادر شوهرا عروساشون و میزاشتن جای دختراشون و همه عروسا مادر شوهرشون میدزاشتن جای مادرشون خیای از مشکلات حل میشد 

البته بعضیا کلا جدا هستن چه عروس جه مادر شوهر