2777
2789
عنوان

صافی ژاپنی

580 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من موهام فر و وزه یه مدته شروع کرده به ریزش و به نسبت قبل هم یه مقدار کم پشت شده. از وزی موهام واقعا خسته شدم خیلی سبک و نازکن. رنگشون کدر شده. اصلا هم موهامو رنگ نمیکنم فقط یه بار برای عروسیم رنگ کردم. 

شامپو و نرم کننده و سرم مو و... هم مصرف کردم و میکنم. روغن درمانی هم میکنم اما خوب نمیشه. 

حالا چند وقته میخوام صافی ژاپنی انجام بدم. 

کسی انجام داده راهنماییم کنه؟؟؟ 

میترسم بعدش موهام خشک و شکننده بشه یا ریزشش شدید تر بشه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انجام ندادم اما تو پیج بهار کراتین بار ها گفته اینکارو انجام ندیدن که بعد یه مدت عین چوب میشه خودش کراتین میکنه و کارای قبلو بعدشو میذاره تو پیجش بنظرم کارش خوبه خودم میخواستم برم یه مشکل پیداشد نرفتم برا وقت گرفتنم کلی طول میکشه بهت وقت بده از الان میتونی رزرو کنی

چطوری فرشو خوشگل کنم؟؟؟؟ 

موس بزن یا یچیزایی هست مارک پنتن زرد رنگه بعد حموم بزن بعد از اینکه زدی اگه لازم بود دوباره با اسپری آب بپاش روش جلوشو یکم بکش که فرش باز تر شه ، موی فر خوشگله اما خوب تو‌ ایران که مجبوریم حجاب داشته باشیم خیلی زشت میشه زبر روسری  و مقنعه 

موهای من سیم تلفنیه

چه مارکی؟؟؟ کراتین احیا یا صافی؟؟؟ چندوقت یک بار انجام میدی؟؟؟ 

من چون موهام فر بود کراتین صافی گزاشتم   . کراتین دیگه پاک نمیشه ولی وقتی موها بلند میشن خوب مسلما میاد پایین  هر 5 یا 6 ماه یبار میتونی بذاری خوبه .البته خود آرایشگاه کاملا راهنمایی تون میکنه نگران نباشید

💑

منم از دو تا آرایشگر شنیدم که صافی ژاپنی موها و داغون میکنه ولی اکثر کسایی که انجام دادن از کراتین ناراضی هستن اما از صافی ژاپنی اغلب راضین و نظرات مثبت میذارن

زرده تخم مرغ و روغن زیتون خودش کراتین قوی .. 

ریزش مو هم نمی یاره .. فقط روغن زیتون رو به کف سرت نزن به پایین موهات بزن .. ولی زرده رو به کف سر بزن ریزشت رو هم کم میکنه .. 

میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید♥️
موس بزن یا یچیزایی هست مارک پنتن زرد رنگه بعد حموم بزن بعد از اینکه زدی اگه لازم بود دوباره با اسپری ...

اتفاقا از پنتن هم استفاده مبکنم اما فقط موهام نرم میشه وزیش نمیره ☹️☹️☹️☹️

موهام سیم تلفنی نیست اما نمیدونم چرا انقد وز میشه و میره هوا انگار خیلی سبکه

من صافی ژاپنی انجام دادم عالی بود یعنی تا یکسال راحت بودمااااااا

عزیزم متونی به سوالاتم جواب بدی؟؟؟ 

یعنی بعد یکسال کلا اثرش رفت؟؟ 

میگن که صافی ژاپنی دائم میمونه و فقط ریشه باید ترمیم بشه