2777
2789
عنوان

ازمایش بتا...

533 بازدید | 40 پست

سلام دوستای خوبم...دیروز رفتم ازمایش و امروز جواب گرفتم اما عدد بتام ۴۱/۵ بود.. بهم گفتن باید شنبه دوباره تکرار کنم تا ببینیم دوبرابر شده یا نه..که اگه نشه امکان داره سقط بشه😔😔

خواهرای گلم میشه برام دعا کنین تا شنبه عدد بتام دو برابر بشه و بچم سالم  بدنیا بیاد....میگن برای هر کی دعای خیر کنی چند برابرش برمیگرده به زندگیه خودت........منم دعا میکنم خدای مهربون بحق حضرت فاطمه دامن همه خانومای منتظر رو سبز کنه و به همشون یه نی نی سالم و صالح بده 

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
نگران نباش بارداری من بودم نمیرفتم من با ۳۵ هیچ اتفاقی نیفتاد الان نی نی داره شیر میخوره😍😍

انشالله برای منم سالم بیاد بغلم 

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش گلم چندروزازموعدت گذشته؟ منم تازه آز بتا دادم

منم دوره هام سی و پنج روزه هست..فردا موعد پریودمه

خب خیلی زوده هنوز عدد بتات نرماله .من هشت روز تاخیر داشتم بتام ۱۵۰۰بود

اخه امروز پنج شنبه هست..دکتر زنان پیدا نکردم بردم پیش یه ماما....خیلی بهم توضیح داد و برام وقت گذاشت..ولی گفت احتمالش هست رفتی خونه پریود بشی ..گفت ضعیفه 

خوبه بتات

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
اخه امروز پنج شنبه هست..دکتر زنان پیدا نکردم بردم پیش یه ماما....خیلی بهم توضیح داد و برام وقت گذاشت ...

زیاد توجه نکن به حرفش شنبه تکرارکن وپیش یه متخصص برو انشاالله که نی نیه 

خوبه بتات

عزیزم...خدا از زبونت بشنوه...

زیاد توجه نکن به حرفش شنبه تکرارکن وپیش یه متخصص برو انشاالله که نی نیه 

من تو شنیدن حرفای منفی ناشنوا هستم..توکلم به خدای مهربونمه...ولی اینم بگم ها..یه مقدار درد دارم..البته دیروز خیلی بیشتر بود..امروز یک سوم شده دردام

عزیزم...خدا از زبونت بشنوه...

من ۶روز تاخیر ۱۱۰بود همینجوری منو ترسوندن ولی دکترم گفت خوبه 

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
من ۶روز تاخیر ۱۱۰بود همینجوری منو ترسوندن ولی دکترم گفت خوبه 

انشالله که مال منم سالم بدنیا بیاد....

نمیدونم والا پس چرا انقدر ادعای باسواد بودن میکرد..بهم گفت من هفت سال بود تو مرکز ناباروری تهران کار میکردم ....بهم میگه این بارداری شیمیایی هست که سقط میشه احتمال زیاد 

انشالله که مال منم سالم بدنیا بیاد.... نمیدونم والا پس چرا انقدر ادعای باسواد بودن میکرد..بهم گفت م ...

من پیش ماما جواب ازمایش چکابمو بردم گفت کم خونی شدید داری کلی قرص قوی داد گفت شرایطت حاده! یه هفته بعد پیش یه دکتر زنان رفتم گفت خانوم شما پرخونی هم داری! یه جواب ازمایشو نتونسته بود  درست بخونه مامای مملکت با اعتماد ب نفس چقدرم دارو داده بود