2777
2789
عنوان

ازمایش بتا...

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 40 پست
فقط اگه لکه بینی داری حتما شیاف پروژسترون بزار اگه نه که استراحت کن 

نه خدا رو شکر ندارم

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
اره عزیزم اکیه گفتم نزدیک 120 باید شده باشه الکی استرس به ادم میدن واسه من الان باید نزدیکای 300-400 ...

انشالله برای شما هم بالا رفته باشه دوست خوبم😘

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله برای شما هم بالا رفته باشه دوست خوبم😘

واسه من 1100 شده 

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
واسه من 1100 شده

عالیه😍😍

[QUOTE=101478529]البته من 4-5 روز از موعدم میگذره[/QUOTE

منم امروز دو روز از موعدم گذشت..انشالله به سلامتی هر دوتامون نی نی هامونو بغل بگیریم😍

[QUOTE=101478529]البته من 4-5 روز از موعدم میگذره[/QUOTE منم امروز دو روز از موعدم گذشت..انشالله به ...

عزیزم یه سوال ذهن منو درگیر کرده..من ترشح ندارم ولی میگن معمولا بارداری ترشح داره..شما هم ترشح داری؟

چی شد باردار بودی

اره خدا رو شکر

اره خدا رو شکر

مبارک باشه عزیزم خداروشکر خوشحال شدم الکی ادمو استرس میدن .روزای شیرین بچه داری در انتطارته روزای که دلت قنج میره از شیر خوردنش تا شیرین کاریاش تا هول هولی زندگی کردن تا چند ماه 😍😍😍😍

مبارک باشه عزیزم خداروشکر خوشحال شدم الکی ادمو استرس میدن .روزای شیرین بچه داری در انتطارته روزای که ...

ممنون عزیزم😍😘