2777
2789
عنوان

مامانایی که شیر داشتین ولی نتونستین به نی نیتون بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 37 پست
من میخواستم کنار شیر خودم شیرخشکم بدم ولی نمیدونم چرا پس زد سینمو. دکتر گفت خوشحال باش بچت خنگ نیست. ...

عزیزم برو انجمن تغذیه با شیر مادر راهنماییت میکنن

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غصه چی رو میخوری استارتر دقیق میشه بگی؟

اینکه اینهمه شیر دارم ولی نمیتونم به بچم بدم. احساس میکنم مادر کاملی نیستم. ازبس یه وقتایی از دستش عصبانی میشم وقتی زیر سینم جیییغ میکشه شیشه رو میذارم دهنش میرم‌. اصلا کم تو بغلم میگیرمش. انگار از اون ناراحتم. اصلا فکر میکنم مادر نیستم. نمیدونم ازبس اطرافیان القا کردن بهم. مامانم همش میگه بیچاره طفلی آخر شیرخشکی شد

اینکه اینهمه شیر دارم ولی نمیتونم به بچم بدم. احساس میکنم مادر کاملی نیستم. ازبس یه وقتایی از دستش ع ...

ببین میفهممت یعنی یه چیزی بگم انگار خودمی تو اون ماهها هنوزم بعضیا با حسرت سرشونو.تکون میدن شیشهرو که میبینن دستم اما هیچی چی بگم اخه 

رفتم بهم گفت فقط شیشه رو بنداز بره. آخه مگه میشه!!؟ بچه ای که به شیشه وابسته باشه رو دیدی؟؟؟ اصلا ما ...

روزای اول بعد از تولد میتونست سینتو بگیره قشنگ؟یا از همون اول شیشه بش دادی؟

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   

ببین باورکن بیشتر خودت اذیت میشی اما دلت نمیاد یه لحظه گریشو بشنوی یه کم بزرگتر میشه بیشتر گریه میکنه فقط مدویی تا شیرش اماده باشه همیشه شیشه ها تمیز باشه همیشه قوطی شیرش پرباشه و بازم یه سری حرف میزنن نامربوط و بازم حرف و حرف وترس که بچت ازت دور بشه

ببین میفهممت یعنی یه چیزی بگم انگار خودمی تو اون ماهها هنوزم بعضیا با حسرت سرشونو.تکون میدن شیشهرو ک ...

وایی دقیقا خودمو تو خونه حبس کردم که مجبور نشم جلوی بقیه با شیشه به بچم شیر بدم‌. مهمونی هیچکجا نمیرم. همزمان با هم ۵ یا ۶ نفر دیگم بچه شیرخوره دارم همشون شیر خودشونو میدن. 😥😣

یه چیزی توی کامش بود یه اسمی میگفت دکتر یادم نیست اون.نمیزاشت بگیره رفتم دکتر سینمو گرفت پاشید تو صورتش شیر اما بچه نمیگرفت زردی گرفت نمیخورد

وایی دقیقا خودمو تو خونه حبس کردم که مجبور نشم جلوی بقیه با شیشه به بچم شیر بدم‌. مهمونی هیچکجا نمیر ...

اصلا یه رفتاری میکنن انگار داری بچتو میزنی یا چی خوب نشد نگرفت نخواست چی کنیم به قول این بنده خدا با غصه و گریه شیر بدیم خوبه؟بچه دل دردی میشه مریض میشه اونو نمیبینن

تو بیمارستان شب اول درحد نیم ساعت توستم بهش بدم ولی پیرم دراومد بخیه هام داشت میترکید. اما از فرداش انگار طلسم شده بود هرچی کردم نخورد که نخورد. شب دوم از ترس اینکه قندش نیوفته بهش با شیشه شیرخشک دادم. دستو پاهاش کبود میشد چشماش قیچ میشد از ترس فقط گریه میکردم یه موقع طوریش نشه. بعد خیلی تلاش کردم ۲ هفته فقط شیرخودمو دادم اما همش ۱۰۰ گرم اضافه شد. دکترش گفت بهش کمکی بده. دکترش نفهمید عدم تحمل لاکتوز داره. شیر منو که میخورد بلافاصله پی پی میکرد اونم اسهال. بدنش پر دونه شده بود وزنم که نگرعت. ناچار شدم دوباره شیرخسکو شروع کنم