2777
2789
عنوان

شما جای من باشن چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 41 پست
عزیزم حرفت درسته ولی باور کن ارزش اینهمه ناراحتی و غصه خوردنتو نداره ، الان شوهرت فکر می‌کنه چه شاخی ...

بله درسته 

لطفا برای اینکه آرامش زندگیم برگرده دعا کنید و یه صلوات بفرستین♥️🥺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم باور کن این موضوع کمی سیاست میخواد خیلی راحت حل میشه ، غصه نخور اصلا

اره .ولی شانسم ندارم 😔

دوستم از دست من ناراحت نشید اصلا حالم خوب نیس اره غلط کرده 😭😭😭

ناراحت نباش عزیزم فقط از الان باهاش صحبت کن بگو من دوست دارم با خانوادم بیرون برم نمیشه که فقط هر چی تو دوست داشتی بهش بگو اگه تو دوست نداری بخاطر من باید بیای از همین الان باهاش صحبت کن رفتی سر زندگی خودت بدتر می‌شه منم همینکار کردم شوهرم دوست نداره با خونوادم باشه ولی بخاطر من میاد اگه نیاد متقابل‌ش منم نمیرم زندگی مشترکه دیگه خودخواهی نداریم بیچاره مادرت دختر شوهر نداده که همش ازش جدا باشه 

ناراحت نباش عزیزم فقط از الان باهاش صحبت کن بگو من دوست دارم با خانوادم بیرون برم نمیشه که فقط هر چی ...

مامان بیچارم یدونه دختر بیشتر نداره خانواده خودشم ازش دورن مامان من انقد شوهرمو دوس داره که مادر خودش نداره مگه میخوان چیکار کنن ک خوش نگذره مثلا با غریبه بیرون رفتن خوش میگذره؟؟؟الهی بمیرم برا مامانم دلم برا مامانم انقد میسوزه برا خودم نمیسوزه چون مامانم خیلی سختی کشید خیلی ادم دلش ب همین چیزا خوش میشه اینم از این

مامان بیچارم یدونه دختر بیشتر نداره خانواده خودشم ازش دورن مامان من انقد شوهرمو دوس داره که مادر خود ...

عزیزم اینقدرم سخت میتونی شوهرتو عوض کنی تو این مورد با صحبت کردن حلش کن برین پیش مشاور ببینین واقعا مشکلش چیه مادرتم تنها نذار هردو رو داشته باش خوش با‌شی گلم

عزیزم اینقدرم سخت میتونی شوهرتو عوض کنی تو این مورد با صحبت کردن حلش کن برین پیش مشاور ببینین واقعا ...

مرسی عزیزم