2777
2789
عنوان

کسایی که بچه کوچیک دارن بیان

1286 بازدید | 26 پست

بچه ها من دخترم از وقتی که به دنیا اومده دلش میخواد روی سرامیک و جاهای سرد بخوابه و بشینه یا شبا اصلا نمیذاره روش چیزی بکشم.حتی وقتی میخوابه ام بطور ناخواگاه لاحافو از روش کنار میکشه.همشم دلش میخواد ماست و دوغ بخوره.خیلی نگرانم.کسی مثل من بوده!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم باید چکار کنم؟

بهش گرمی بده 

ی مدت تغذیشو عوض کن 

اصلا بهش گوشت قرمز نده برنج کم بخوره 

هر چیز سردی ک مصرف میکنه پشت بندش ی چیزی گرمی بده بهش تا خنثی کنه

اینجوری خودشم بعدا خدایی نکرده مریض میشه خیلی از بیماری ها مثل روماتیسم از سردی میاد

آره.پسرمنم همینه.از داخل گر میگیره.دیگه عادت کردم.روش هیچی نمیکشم.زمستون خونه رو گرم نگه میدارم با رکابی و شورت میگرده تو خونه.تابستون هم اگه کولر خاموش باشه بالشش خیس عرق میشه و هی نق نق میکنه.ازروز اول همین بود.یک هفتش بود از گرما دون دون ریخت مجبورشدیم رکابی تنش کنیم و کولر روشن کنیم.طبعشون گرمه دیگه.گرمایی‌ان.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
آره.پسرمنم همینه.از داخل گر میگیره.دیگه عادت کردم.روش هیچی نمیکشم.زمستون خونه رو گرم نگه میدارم با ر ...

اخه عزیزم.من خودم عذاب وجدان گرفتم قبل از بارداریم نزدیک یک سال چیزای گرم و شیرین خوردم بعد باردار شدم.میگم نکنه من باعث شدم ای اینطوری شه و بهش صرر کرده!

اخه عزیزم.من خودم عذاب وجدان گرفتم قبل از بارداریم نزدیک یک سال چیزای گرم و شیرین خوردم بعد باردار ش ...

نه بابا.من اصلا اهل گرمیجات نیستم بچم این شکلی شده.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
اخه عزیزم.من خودم عذاب وجدان گرفتم قبل از بارداریم نزدیک یک سال چیزای گرم و شیرین خوردم بعد باردار ش ...

گرم خوبه دیگه.من اتفاقا دوس ددرم.جون خودم برعکسشم و سرمایی ام وتحمل سرمارو ندارم.زمستون همش مریضم.کولر یه کم زیاد بزنه لرز میکنم‌.ماخودمون دوس داشتیم بچمون مثل مانباشه.

دقیقا منم مثل شمام.ولی دخترم مثل اینکه مثل باباش شده!

خب دیگه.به باباش رفته.طبعش گرمه.نگران نباش.مشکل خاصی نیستش.ما هردومون سرمایی هستیم و اصلا تحمل سرمارو نداریم دوس نداشتم بچم هم مثل ما باشه.

خب دیگه.به باباش رفته.طبعش گرمه.نگران نباش.مشکل خاصی نیستش.ما هردومون سرمایی هستیم و اصلا تحمل سرمار ...

اخه میترسم استخون درد بگیره از بس رو سرامیک میخوابه یا سردی به بدنش غالب شه که انواع مریضیارو میاره!

اخه چون چیزای سرد دوست داره بخوره مثل دوغ و ماست.و اصلا چیزای گرم و شیرین دوست نداره.

خب از داخل میسوزه میخواد خنک شه دیگه بچه!!!نخوره که دور از جونش آتیش میگیره.بچت فلفلیه😁وای بحال عروس من و داماد شما😂😂😂😂