2777
2789
عنوان

چله بسم الله الرحمن الرحیم

367 بازدید | 38 پست

سلام عزیزان،من تازه عضو نی نی سایت شدم،میخواستم چله بسم الله بردارم ب نیت انتقالیمون ،کسی تا حالا نتیجه گرفته؟

یا چله ی دیگه ای بردارم ممنون میشم کمکم کنید  

خدایا بابت همه چی شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت بسم الله الرحمن الرحیم و بحق بسم الله؟؟

من دارمش الان، برای سلامتی پدرم نذر کردم خداروشکر حالش بهتره 

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
من الان چله بسم الله دارم  روز ۲۶ هستم  ان شاء الله نتیجه بده

چجوری میگی .میگی بسم الله الرحمن‌رحیم بحق بسم الله الرحمن رحیم؟من میخام بردارم اینطوری دیگ روز اول ی دور تسیبح روز دوم دو دور تسبیح؟؟مال شما اینطوری ختمتون

.......
منظورت بسم الله الرحمن الرحیم و بحق بسم الله؟؟ من دارمش الان، برای سلامتی پدرم نذر کردم خداروشکر حا ...

دوست عزیز شما هم روز اول ی دور تسبیح میگفتی روز دوم دو دور؟تا روز چهلم؟

.......
چجوری میگی .میگی بسم الله الرحمن‌رحیم بحق بسم الله الرحمن رحیم؟من میخام بردارم اینطوری دیگ روز اول ی ...

به منم نی نی سایت یاد دادن 

بسم الله الرحمن الرحیم 

روز اول دو تسبیح روز دوم دو تسبیح 

روز سوم سه 

تا روز چهلم چهل تسبیح

مرنجان دلم را که این مرغ وحشی ،ز بامی که برخاست مشکل نشیند

تورو خدا واسه منم دعا کنید انتقالیمون درست بشه اگه خیر و صلاح هست،چون شوهرم یه شهریه منم مشهدم با خانواده شوهرم زندگی میکنم،با دوتا بچه کوچیک خیلی سخته

خدایا بابت همه چی شکرت