2777
2789

من خودم پزشکی هستم و دوستم دندون شک نکن دندون بهتره

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دانشجو هستین؟میشه دلایلتونو بگید 

به نظرتون بین پزشکی شهر بالاتر و دندون شهر پایین تر ادم کدومو انتخاب کنه اگه جفتشو قبول شی

میتونم بپرسم چجوری درس خوندی؟

بنظرت میشه بدون کلاس رفتن چیزع خوبی قبول شد؟من خودم فیزیوتراپی خیلی دوس دارم:)

دوسال پشت کنکور موندم هر دوسالم بیخیال بودمو درس نخوندم فقط یه کوچووووولو امسال دلم میخواد برم روانشناسی پیام نور واسه ساله بعدم بخونم..میشع کمکم کنی چجوری میتونم ؟🙁🌹 

دانشجو هستین؟میشه دلایلتونو بگید  به نظرتون بین پزشکی شهر بالاتر و دندون شهر پایین تر ادم کدوم ...

آره سال ۶ ام

ببین پزشکی ۷ ساله هست دندون ۶ ساله

پزشکی اصلا تابستون نداری ولی دندون تابستونا تعطیلی

پزشکی بعد از گرفتن عمومی حتمااا باید تخصص بگیری ولی دندون میتونی با عمومی هم کار کنی

پزشکی یک سال و نیم آخر عمومی و تخصص کشیک داری بعضی تخصصا بعضا ۲۰ شب در ماه و بعد از فارغ التحصیلی بازم کشیک داری ولی دندون اصلا کشیک نداری

ولی بازم علاقه مهم هست چون هر دو تا رشته سختن و بدون علاقه جلو نمیری

اگه پزشکی میزنی شهر خودتون بزن چون هیچ تعطیلاتی نداری و ممکنه سال تا سال خانوادتو نبینی

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(
چه عالی رشتت الان عمومیه؟  دانشجویی هنو؟

آره عزیزم سال ۶ ام

میتونم بپرسم چجوری درس خوندی؟ بنظرت میشه بدون کلاس رفتن چیزع خوبی قبول شد؟من خودم فیزیوتراپی خیلی د ...

آره میشه من خودم کلاس نمیرفتم زیاد فقط رفع اشکال البته مدرسه تیزهوشان بودم

بخونی راحت میتونی قبول بشی عزیزم🌻

خیلی ممنون عزیزم 😙بین این دو تا رشته مردد بودم به هر دو هم علاقه دارم 😁

خواهش میکنم موفق باشی🌹