2777
2789
من نسبت رعایت نکردم فقط میدونم ۱۰تا ق غ سیاهدونه با یه ۷۰۰ گرم عسل قاطی کردم .الان فک کنم سیاهدونش ز ...

خب روزی 1 قاشق مربا خوری بخور بجای 1 قاشق غذا خوری.

میدونی ک سیاهدونه ی زیاد ؛ فشار رو میاره پایین ...ممکنه اذیت کنه

یا مجبوری بری دوباره عسل بخری اضافش کنی.😒

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عسل دارم بازم . مشکل اینه که نمیخوام خیلی بمونه و طولانی مدت مصرف کنم

میخوای یبار یه قاشق بخور اگه مشکلی نبود و حالت بد نشد یعنی اکیه😀😀

۱۰۰۰گرم میشه یه کیلو. ۷۰۰گرم فک کنم یه ۲۰ قاشقی بشه

اگه اشتبا نکنم یعنی باید تقریبا 7 قاشق سیاهدونه اضاف میکردی .ولی 10 قاشق اضاف کردی 

9 قاشق دیگه عسل اضاف کن بیخیال😒!

یا همونی ک گفتم یبار امتحان کن اگه حالت بد نشد یعنی مشکلی نیست بخور .

تو نت نوشته اگه اسیاب کنی و همون موقع با عسل قاطی کنی مشکلی نیس

آره منم تو کامنتم نوشتم همون موقع مصرف آسیاب کنی مشکلی نیست ولی آسیباب شده نزار بمونه میتونی یه قاشق غذاخوری عسل ویه چای خوری سیاهدونه

تو تاپیکی که استارتر ناراحته، نخندیم🙏
من خوردم اول صبح  یه قاشق عسل روش سیاهدانه میزاشتم ومیخوردم فقط یه نکته سیاهدانه رو اصلن آسیاب ...

عزیزم میشه بیای لینک زیر و تجربه اتو بگی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3219059/کیا-سیاهدانه-و-عسل-خوردننتیجه-رو-بگین-لطفا-تحقیقی-جامع-درباره-دوسین

دوست عزیز برای مامان شدنم میشه دعا کنی با صلوات ممنونم 
من خوردم اول صبح  یه قاشق عسل روش سیاهدانه میزاشتم ومیخوردم فقط یه نکته سیاهدانه رو اصلن آسیاب ...

سلام عزیزم  قبل اینکه سیاهدانه رو اسیاب کردی باید عسل تو اماده کنی که سریع بعد اسیابت ب یزی تو عسل اینطوری اکسیر نمیشه وخواصش حفظ میشه 

بله سیاهدانه اسیاب شده اگه سریع تو عسل نره تمام میکروبهای دور واطرافو ب خودش میگیره 

من دیروز درست کردم ۵۰ گرم سیاهدانه و۱۵۰ گرم عسل 

همینطوری که بهتون گفتم عسلم و داخل شیشه اماده وسیاهدانه رو اسیاب کردم وفوری ریختم داخل عسل وهم زدم 

این و دکتر طب سنتی بهم گفت 

خواستم شما هم بدونی خیلی سهولت این کار بیشتره

من الان تو اقدامم کی باید بخورم میترسم بخورم حامله باشم بلایی سرش بیارم 😔😔برام دعا کنید مامان بشم 

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم