2777
2789

ن خانوادم میخانم نه شوهرم برای چی اینجام برای ارزو به دل بودن برای تماشا 

یادم نمیاد اخرین باری که گفت دوستت دارم کی بود اخرین بغلش که برای رابطه نبود کی بود همیشه تو اتاقه من و بچه هم تو سالن طاقتم طاق شده کمبود محبت داره داغونم میکنه خیلی تلاش کردم نشد که بشه اونروز میگم بیا خوبی های همو بگیم میگه خدا وکیلی مگه تو خوبیم داری هی سعی مبکنم بهش نزدیک شم هی میزنه تو برجکم 

امروز حمام بردم بچه را درجه پکیج رو زیاد کردم یکم اخه اب خیلی ولرم بود یادم رفت کم کنم نفهمه اومد دید بهم گفت نفهمی دیگه هزاربار بگم زیاد نکن حالیت نمیشه😔خسته شدم از تنهایی هام صبح تا شب سرجمع۱۰کلمه حرف نمیزنیم بخام من شروع کنم باید ۲۰۰۰بار بپرسم تا بزور بگه اره یا نه 

دعا کنین امشب بمیرم

خدانکنه دعا میکنم اخلاق شوهرت خوب بشه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی چنوق واس دل خودت ب خودت برس برو تفریح اینور اونور وقتی ببینه خودت برا خودت مهمی و خودتو دوس داری اون موقع ببین ک چقد رفتاراش تغییر میکنه

پَرهایم به رعشه می افتند زمانی که تاپیک میزنین مینویسین هستین بگم‌؟؟؟ این جمله قابلیت قتل و کشتار جمعی داره😤
نمیشه 😔منو نمیخاد میگه از چشمم افتادی 

نه بابا بخودت برس دور برش نپلک و با بچه گرمشو به بچه محبت کن تا کمبود حس نکنه. سوره مزمل بخون زیاد . انشالله دورت میپلکه . مردا به سمتشون بری رانده میشن

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
ی چنوق واس دل خودت ب خودت برس برو تفریح اینور اونور وقتی ببینه خودت برا خودت مهمی و خودتو دوس داری ا ...

کجا برم تو یک شهرستان کوچیک که هیچیم نداره و هیچ‌پولیم ندارم یه قرون بهم نمیده

واااییی باید واسه چنین مردایی متاسف بود...کجان اون مردای اریایی خوش غیرت ک نمیذاشتن اب تو دل خانومشون تکون بخوره...عزیزم من مجردم اما دزکت میکتم شمام سعی کن شیک پوش و خوشبو باشین..کارایی انجام بدین ک دوس داره انشالله درست میشه