2777
2789
عنوان

خداهم منو نمیخاد چی میشد همین امشب میمردم

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 21 پست

چرا اینجوریه اگه از اول اینجوری بود چرا قبل از بچه دار شدن یه فکر درست وحسابی نکردی هم خودت هم اون بچه ها گناه دارید 

مرد کوچک آسمانی ...شیرینی حضورت چه زود به کاممان تلخ شد .
کجا برم تو یک شهرستان کوچیک که هیچیم نداره و هیچ‌پولیم ندارم یه قرون بهم نمیده

پارکی پاساژی.ی کاری بکن فک کنه اصن دیگ برات مهم نیس

پَرهایم به رعشه می افتند زمانی که تاپیک میزنین مینویسین هستین بگم‌؟؟؟ این جمله قابلیت قتل و کشتار جمعی داره😤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احمقی دیگه کاملا مشخصه به تو محل نمیده با یکی دیگه رابطه داره حتییییییییی تلفنی کی ما زنا دست از احم ...

نه با کسی نیست مطمئنم فقط تو گوشیش فیلم دانلود میکنه میبینه منم بی محلی میکنم اونم انگار که من نیستم

نه با کسی نیست مطمئنم فقط تو گوشیش فیلم دانلود میکنه میبینه منم بی محلی میکنم اونم انگار که من نیستم

توام بی محلی کن برو بیرون بگرد فیلم ببین چند تا دوست  پیدا کن باهاشون بچرخ انگار ن انگار ک هس 

باورت میشه یه هزارتومنی ته کیفم نیست  ازینجا تا سرکوچم بری پول میخاد

برو سرکار یا کار هنری یاد بگیر تو خونه انجام بده بفروش دستت تو جیب خودت باشه

پَرهایم به رعشه می افتند زمانی که تاپیک میزنین مینویسین هستین بگم‌؟؟؟ این جمله قابلیت قتل و کشتار جمعی داره😤