2777
2789

منم هنینجوریم اسی سالی یدونه کتونی برند میخرم ولی من اینقد پول نمیدم وامیستم تا فیلا حراج ۷۰ درصد بزنه میرم یه کتونی میخرم حدود ۶۰۰ ۷۰۰ میشه ولی خیلی خیلب کار میکنه سالی یدونه میخرم هم قشنگ و نو مینونن هم کمر درد نمیگیرم چون من دائم در حال راه رفتنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هنینجوریم اسی سالی یدونه کتونی برند میخرم ولی من اینقد پول نمیدم وامیستم تا فیلا حراج ۷۰ درصد بز ...

امسال قیمتا خیلی بالا رفته

اون صورتی رو پارسال براش گرفتم ۷۸۰ 

من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .
دخترم‌کلاس پنجمه فقط یکسال براش کتونی برند نگرفتم مثل چی پشیمونم  چون اون سال مجبور شدم هر ما ...

اتفاقاً اونجوری بهتر بوده ،هر سری یه تنوع میداده 😁

منم پسرهام در طول سال تحصیلی یک یا نهایتاً دو تا کفش استفاده میکنن 

مبارکش باشن، قشنگه، به سلامتی و دل خوش ازشون استفاده کنه

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

دخترم خیلی دیر رشده 

مبارک باشه

اتفاقا اگه ادم توان مالیشو داشته باشه کتونی و کفش رو که مربوط به پا هست و خیلی چیز مهمی و قلب دوم ماست 

رو برند بگیره خیلی خوبه

مخصوصا برای بچه ها که استخونشون در حال رشد یوی از عوامل پای ایکس و پرانتزی که تو ایران شایع اس بخاطر مناسب نبودن کفشهاست

زندگی زیباست چشمی باز کن  
اتفاقاً اونجوری بهتر بوده ،هر سری یه تنوع میداده 😁 منم پسرهام در طول سال تحصیلی یک یا نهایتاً دو ت ...

برادرم فوتبالیست 

میگه با پا شوخی نکن

اجازه نمیده تنوع بخرج بدم😂

میگه یه دونه بگیر ولی به کمر و اناتومی بچه فشار نیار 

چه کفشای خوشگلی استارتر

مبارکش باشه همیشه به شادی😍😍😍

دعا کن منم پولدار شم ازین کفشا دوسداروم😃😃😃😃

مهربانی تنها زبانیست که ناشنوا میتواند بشنود و نابینا میتواند ببیند.  
آها حتما ببرش دکتر پس

بردمش 

گفت رشدش دیر شروع میشه

ژنتیکش به خانواده پدرش رفته مثل اینکه

دختر عموهاش فدشون ۱۷۰ ولی بچه که بودن فسقلی بودن

دلم خوشه به اوونا فعلا